Amb aquest resultat, el futur de Moya està a l'aire

Sabadell 1-4 Mallorca B

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Pagès, Agustín, Robles, Morales, Castell (min. 46 Juvenal), Arnal, Puigdollers (min. 55 Joel) i Àxel (min. 65 Blas).

Mallorca B: Nauzet, Ximo, Martí Noceras (min. 87 Dídac), Truyols, Paco Vázquez, Alberto, Pereira (min. 66 Jaime), Pina, Xisco, Nacho i Dani Castellano (min. 71 Ramón).

Gols: 0-1 Dani Castellano (min. 6), 0-2 Alberto (p. min. 19), 1-2 Morales (min. 45), 1-3 Nacho (min. 51), 1-4 Nacho (min. 53).

Estadi: Nova Creu Alta (3.000 espectadors)

En la presentació de tot el futbol base i en la millor entrada de la temporada es va veure la pitjor versió d'un Sabadell desdibuixat i sense actitud per fer front a un molt bon equip filial que amb toc al centre del camp i amb unes contres molt ben trenades, van destrossar la defensa saballuda que ja als 23 segons de partit va patir el primer ensurt amb un xut de Nacho que va sortir fora per poc. Als 4 minuts altre cop van posar setge a la porteria de De Navas i aquest cop seria Pereria qui va estar molt a prop del gol. Però als 6 ja no van perdonar més els balears i una passada a l'espai de Pina la va aprofitar Dani Castellano per enviar la pilota al fons de la xarxa davant la sortida de De Navas. La caricatura arlequinada no podia davant el jove filial i nouvingut a la categoria entrenat per Jaume Bauçà. La festa visitant només havia començat ja que als 19 minuts un penal a la sortida d'un còrner de Robles sobre Nacho el va aprofitar Alberto per gairebé sentenciar el partit. Només Castell amb un llançament de falta al minut 8 i que el porter Nauzet va enviar a còrner seria l'argument ofensiu del Sabadell durant la majoria del primer temps. El tercer gol dels illencs va estar a les botes de Ximo al minut 39 però va marxar fregant el pal de la porteria de De Navas. Però gairebé sense voler el nostre equip va posar-se de nou dins el partit amb una bona jugada de la davantera arlequinada que va rematar Morales al fons de la xarxa després d'una centrada d'Àxel. El gol ens va esperonar i a l'inici del segon temps vam tenir l'empat, novament a les botes de Morales, després d'una bona jugada del lateral Chapi Arnau. Però la bona actitud i la bona imatge del Sabadell va durar pocs instants fins que Nacho aprofitant un desajust defensiu dels nostres, després d'un remat de Truyols salvat per De Navas, on ningú va rebutjar el perill per a fer el tercer. I el mateix Nacho només dos minuts més tard va anotar el quart gol després d'una passada de Pereria. Amb més de mitja hora per endavant, l'abultat resultat en contra va fer que la Nova Creu Alta no aguantés més i acabés despedint amb una forta xiulada a l'equip que en cap moment va existir davant un bon filial.