dilluns, 30 de novembre del 2009

Greu ensopegada a casa i contra el cuer

C.E. Sabadell B 1-2 Internacional Sitges
.
El partit d'ahir del Sabadell B va ser com la tarda, força negra. El duel amb l'Internacional de Sitges es presentava com una ocasió única per tornar a la senda de les victòries després de la derrota a l'anterior jornada davant el Martorell, i a més els del Garraf eren cuers i encara no sabien el que era sumar de tres en tres. Però quant tot sembla més fàcil, tot es complica més. I això que el filial arlequinat es podria haver anat al descans amb els tres punts gairebé a la butxaca, però es va perdonar massa al davant. Amb ocasions de Chica, un u contra u de Nelson, un gol anul·lat al mateix paraguayà... I ja se sap que qui perdona ho acaba pagant, o almenys això passa un munt de vegades. Tot just començar la segona part, una pilotada llarga dels visitant amb una indecisió entre Parra i Albert la va aprofitar el davanter, molt més avispat, per picar la pilota per damunt del porter i fer pujar el 0-1 al marcador. En aquest moment, els pocs que hi eren a la Ciutat Esportiva d'Olimpia sota una intensa pluja, vam veure que aquest partit es complicava i molt. La sort per el Sabadell va ser que Chica va poder empatar pocs minuts després. Aleshores, el filial arlequinat va gaudir de clares ocasions com un parell de Riki que no va saber culminar. Els visitants, res d'altre món, també van tenir les seves oportunitats com un llançament de falta que va picar al pal. Finalment, en un penal per unes mans dins l'àrea, va ser quant el Sitges es va tornar a avançar al marcador i ja no va deixar escapar la seva primera victòria en el campionat. El Sabadell va poder empatar, però es va demostrar una i un altre vegada que ahir no va ser el dia dels homes de Pirri. Destacar que els dos equips van acabar el partit amb nou homes sobre el terreny de joc. Per el Sabadell va ser expulsat Igor, per doble groga, i Riki amb vermella directa per una picabaralla. També resaltar les dues lesions que van patir els arlequinats a la primera part, lesió muscular d'Usero i una de més greu de Manrique. Esperem que aquestes lesions no passin d'un ensurt. El que va començar com un gran dia arlequiant, amb la victòria pel matí del primer equip a la Nova Creu Alta no va ser culminat per el filial a la tarda.