dissabte, 28 de setembre del 2013

7a Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Jaén CF


Partit molt important. Al igual que fa dues setmanes quant l'Eibar visitava la Nova Creu Alta, el partit d'aquesta tarda davant el Real Jaén també és molt important per anar sumar punts i fugir de les posicions de la zona baixa. Després de l'enèsima derrota fora de casa, en aquesta ocasió a Sòria davant el Numancia, el Centre d'Esports ha de sumar la segona victòria consecutiva a l'estadi creualtenc davant un altre conjunt recén ascendit a Segona Divisió.

Pel partit d'aquesta tarda, Javier Salamero no podrà comptar amb Cristian que és baixa per sanció després de la seva expulsió a Los Pajaritos per doble groga. La bona notícia és la recuperació de Paco Sutil i Antonio Hidalgo que han entrat a la convocatòria. Una llista de convocats que repeteix per segona setmana consecutiva Jesús Olmo, tot i que el tècnic aragonés haurà de descartar un futbolista minuts abans de començar el partit. Sembla que l'infermeria es va buidant mica en mica.

L'encontre corresponent a la setena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. A més i, com és habitual, també és podrà seguir per Ràdio Sabadell. El gallec Pérez Pallás serà l'encarregat de dirigir l'encontre entre CE Sabadell y Real Jaén. El conjunt andalús no visita la Nova Creu Alta des de fa 34 anys. Llavors van caure derrotats contundentment per 4-0. Tant de bo es repeteixi victòria arlequinada.