dissabte, 7 de setembre del 2013

4a Jornada Liga: Deportivo Alavés-Sabadell


A tornar amb la senda de la victòria. Després de dues derrotes consecutives, el Sabadell visita l'estadi de Mendizorroza per enfrontar-se al Deportivo Alavés en el segon desplaçament de la temporada. Davant hi serà un Alavés que dirigeix per segona temporada consecutiva Natxo González, vell conegut de l'afició del Reus i Sant Andreu. L'equip vitorià ha tornat a la divisió de plata del futbol espanyol després de quatre temporades a Segona B.

Pel partit d'aquesta tarda, Javier Salamero recupera a David Pérez Arteaga que ha entrat a la convocatòria per primer cop a la temporada. També hi és a la llista de convocats el darrer fitxatge del Sabadell Raúl Tamudo. Yeray Sabariego és l'únic jugador del filial que continua amb el primer equip, ja que Antonio Gómez i Joan Noguera ho faran amb el filial a Vilassar.  Salamero va anuncar en roda de premsa possibles canvis en l'onze titular. Un d'ells podria ser l'entrada de Nauzet Pérez a la porteria en el lloc de David De Navas.

L'encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. A més, i com és habitual, també és podrà seguir per Ràdio Sabadell. L'andalús Munuera Montero serà l'encarregat de dirigir l'encontre. No hi ha precedents de l'equip arlequinat amb aquest col·legiat.