dissabte, 21 de setembre del 2013

6a Jornada Lliga: CD Numancia-CE Sabadell


Guanya fora de casa. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Sòria amb l'objectiu de tornar amb els tres punts, cosa que no fa des del mes de febrer quant el llavors equip entrenat per Lluís Carreras va guanyar al Xerez per 0-1. Des d'aleshores, els arlequinats acumulen deu partits a domicili sense guanyar. Els tres punts aconseguit la passada setmana contra l'Eibar ha donat una mica de tranquil·litat a l'equip i espera poder treure alguna cosa positiva de la visita a Los Pajaritos. El Numància, classificat just darrera del Sabadell, buscarà tot just la segona victòria de la temporada.

La gran noticia de la setmana i de fa molt de temps és l'alta mèdica de Jesús Olmo que torna a una convocatòria 505 dies després. El seu darrer partit amb el Sabadell va ser contra el Celta de Vigo al maig del 2012. Qui no viatgen a Sòria són els lesionats Antonio Hidalgo, Pablo Ruiz, Moha i Goni. Pel que fa al Numancia que entrena José Antonio Anquela, no podrà comptar amb el català Marc Pedraza que es troba lesionat, però sí amb el lateral dret Carlos Akapo. Aquest va ser expulsat la passada jornada al Nuevo Arcángel de Córdoba, però el Comité de Competició va retirar la segona targeta groga i podrà ser de la partida.

L'encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i no es podrà veure per televisió. Ràdio Sabadell serà l'única via per seguir les evolucions dels homes de Javi Salamero en un estadi maleït. Cinc visites a la història al Numancia, totes elles a Segona Divisió A, i sense cap victòria. De moment, només dos empats a la dècada dels cinquant és el balanç positiu dels arlequinats a terres sorianes. L'asturià Pablo González Fuertes serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Un col·legiat amb el qual el Sabadell sempre ha guanyat.