dissabte, 14 de setembre del 2013

5a Jornada Lliga: CE Sabadell-SD Eibar


Torna la lliga. Després de la decepció a la Copa del Rei en que el Sabadell va caure derrotat per 1-3 davant Las Palmas, el Centre d'Esports torna a la competició de lliga rebent a un vell conegut com és la SD Eibar. L'equip basc, ara entrenat per Gaizka Garitano, és retroba amb el Sabadell després de l'eliminatòria d'ascens de 2011 que va acabar amb els arlequinats pujant a Segona A a Ipurua. No serà gens fàcil superar l'equip basc, ja que els eibartarres no han perdut cap partit fora de casa i acumulen 7 punts en quatre jornades disputades.

Pel partit d'aquesta vespre, Javier Salamero recupera a dos jugadors que van estar absents el passat dimecres en Copa com són el defensa balear Martí Crespí i el davanter de Santa Coloma, Raúl Tamudo. Cauen de la llista de convocats els joves del filial Yeray Sabariego i Joan Noguera que podran jugar amb el Sabadell B davant el Júpiter demà diumenge. Juanjo Ciércoles sembla que ja s'ha recuperat totalment de la seva lesió i repeteix convocatòria. Pel que fa a l'equip de l'Eibar, Gaizka Garitano no podrà comptar amb Bóveda i Dani García per lesió i Irazusta per decisió tècnica.

L'encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. A més, i com és habitual, Ràdio Sabadell també serà a l'estadi creualtenc. El canari Daniel Jesús Trujillo Suárez serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Només dos precedents del Sabadell amb aquest col·legiat i amb balanç positiu: 1 empat davant la Cultural Leonesa en el PlayOff de 2009 i victòria davant el Castilla la temporada passada. Tots dos encontres a la Nova Creu Alta.