diumenge, 1 de setembre del 2013

3a Jornada Lliga: CE Sabadell-RC Deportivo


Arriba el Deportivo. El Centre d'Esports Sabadell afronta el segon compromís de la temporada la Nova Creu Alta amb la missió de corregir la derrota patida la setmana pasada al Toralín de Ponferrada. No serà fàcil, ja que és el Deportivo de la Corunya l'equip que ens visita confirmant el complicat inici de lliga dels homes de Javi Salamero. Els gallecs, però, també arriben després d'una derrota a Riazor per la mínima davant el Córdoba i només sumen els tres punts sumats a la primera jornada a Las Palmas.

Pel que fa al partit d'aquesta tarda, Javi Salamero té numeroses baixes. A les ja conegudes de Jesús Olmo, Espasandín, Pablo Ruiz, Juanjo Ciércoles, Arteaga o Moha s'ha d'afegir la de Sutil amb problemes musculars. Martí Crespí, darrer fitxatge, entra a la llista de convocats al igual que Antonio Gómez del filial arlequinat. Un total de 19 futbolistes, així que Salamero haurà de descartar un jugador a darrera hora. El Deportivo entrenat per Fernando Vázquez viatgen jugadors com Manuel Pablo, Juan Domínguez, Arizmendi o Álex Bergantiños.

El partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17h i serà retransmès per Esport3. A més, i com és habitual, també és podrà seguir per Ràdio Sabadell. El riojà Daniel Ocón Arráiz serà l'encarregat de dirigir l'encontre. El darrer precedent entre el Sabadell i el Deportivo a la Nova Creu Alta és de fa dues temporades i que va acabar amb triomf per la mínima dels sabadellencs amb un gol de falta de Manu Lanzarote.