divendres, 1 de març del 2013

El Rival: CD Guadalajara


Els morats estan sent un equip molt fort al Pedro Escartín (Foto: CD Guadalajara)

Després d'un començament de lliga titubejant amb dures derrotes al seu camp com l'1 a 5 que els van endossar el Girona o el 3 a 4 davant el Real Madrid Castilla, els alcarrenys s'anirien situant i, poc a poc, reaccionarien. I és que a mida que passaven les jornades amb un major acoblament d'una plantilla que a l'estiu va ser renovada gairebé en la seva totalitat, els resultats varen començar a arribar i amb un joc molt més fluïd i fent-se forts al Pedro Escartín, ja a l'equador del campionat no ocupaven cap de les últimes posicions a la classificació. 

Fora de casa, encara els costa molt puntuar i, de fet, fins la jornada divuit amb un 0 a 1 a Múrcia, no van sumar el primer triomf lluny del seu estadi. En canvi, quant actuen com a locals s'han convertit en un rival dur i molt complicat de superar exhibint-se en alguns encontres com les golejades davant Numància (5-1), Alcorcón (3-0) o d'altres resultats absolutament meritoris contra rivals de molta entitat com són l'Sporting de Gijón (2-1), el líder intratable Elche que va ser incapaç de superar-los (0-0) o l'Almeria (2-2) que tampoc va poder treure els tres punts. I és que els de Carlos Terrazas, en la seva segona temporada de la seva història a la categoria de plata, estan lluitant amb un dels pressupostos més baios per intentar salvar-se evitant patiments a les darreres jornades.

Un dels futbolistes que millor rendiment està donant al Guadalajara és Álvaro Antón, que després de passar per molts equip i de no fer un gran any la temporada anterior amb el Cartagena, s'està trobant molt còmode i fent gols important per un equip, que també té al llargarut Gorka Azkorra com un dels homes que més en forma i més encertat s'està mostrant de cara a porteria contrària.

La darrera visita que vam fer al Pedro Escartín data de la temporada anterior, en un partit que es va disputar en divendres i que vam acabar perdent per 1 a 0 amb gol d'Ernesto de falta directa. Casualment, aquell partit significaria l'inici d'una mala ratxa que va durar 12 jornades i que és trencaria davant el Xerez després de superar-los per 2 a 0.