dissabte, 9 de març del 2013

29a Jornada Lliga: CE Sabadell-SD Ponferradina


El partit de la il·lusió. Així s'ha batejat l'encontre que disputarà aquest vespre el Centre d'Esports Sabadell davant la SD Ponferradina amb l'objectiu de sumar la cinquena victòria consecutiva a la Nova Creu Alta per acostar-se una mica més a la permanència i poder somir amb les posicions capdavanteres de la classificació. Davant hi serà una Ponferradina que, tot i que no guanya lluny d'El Toralín des de la 18a jornada, és un equip que està fent una gran any i tampoc descarta estar lluitant pel PlayOff fins a final de temporada.

Per aquest partit, Lluís Carreras ja podrà comptar amb el capità Juvenal Edjogo-Owono després de complir el partit de sanció davant el Guadalajara. A més, la bona notícia és la recuperació del defensa Dani Tortolero, tot i que encara no ha entrat en la convocatòria. Juanjo segueix recuperant-se i continua de baixa igual que Baha, Arteaga, Jesús Olmo, Espasandín i Toño. Collantes ha quedat fora de la llista per decisió tècnica. Pel que fa a la Ponferradina, Claudio Barragán té la baixa important de Samuel Fernández que per acumulació de targetes no podrà ser alineat. Sí que ho podrà ser el sabadellenc Isaias Sánchez.

L'encontre entre catalans i castellà-lleonesos corresponent a la vint-i-novena jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 20h i serà arbitrat pel navarrès Prieto Iglesias. El darrer precedent amb aquest col·legiat va acabar amb derrota ara fa unes setmanes a El Madrigal davant el Villarreal. El partit es podrà veure a través d'Esport3 i seguir, com és habitual, per Ràdio Sabadell 94.6. De totes maneres, la millor manera de gaudir de l'espectacle és anant a la Nova Creu Alta i recolzant a l'equip en aquest important compromís.