dissabte, 30 de març del 2013

32º Jornada Lliga: Córdoba CF-CE Sabadell


Toca aixecar-se. Després de la dura derrota del Centre d'Esports Sabadell davant la UD Las Palmas en el partit 1000 a la Nova Creu Alta, els arlequinats volen trencara la ratxa de tres derrotes consecutives i quatre sense guanyar que porten acumulades. El mateix voldrà fer el Córdoba que també ve d'encaixar una dolorosa derrota per  4-0 a la Ciutat Esportiva de Valdebebas i davant el Real Madrid Castilla. Un partit molt important pels dos conjunts de cara als objectius de la temporada.

Per aquest encontre a terres cordobeses, Lluís Carreras tindrà més problemes dels previstos, sobretot en la zona defensiva. Raúl Goni estarà de baixa uns dos mesos per un trencament al adductor i Tortolero, Ramírez i Juanjo Ciércoles són baixa per sanció. Així doncs, el tècnic de Sant Pol de Mar només té disponibles a quatre defenses. Es preveuen alguns canvis en l'onze titular respecte el que va jugar contra Las Palmas, a part dels obligats. Pel que fa al Córdoba de Rafa Bergés, el tècnic andalús té a Pedro Sánchez lesionat i la baixa de l'argentí Dubarbier. El defensa Gaspar és dubte de darrera hora. En canvi, recupera al davanter Enzo Rennella després de cumplir partit de sanció a Madrid.

L'encontre entre Centre d'Esports Sabadell i Córdoba CF corresponent a la 32a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i serà retransmès per Teledeporte. A més, i com és habitual, Ràdio Sabadell també hi serà a El Arcángel. Un partit que serà arbitrat pel riojà Ocón Arráiz.