diumenge, 3 de març del 2013

28a Jornada Lliga: CD Guadalajara-CE Sabadell


Nou partit a domicili. El Centre d'Esports Sabadell afronta el segon partit fora de casa de forma consecutiva després de la victòria a Chapín de fa una setmana contra el Xerez. Davant hi serà el Guadalajara, un equip que va començar força malament la temporada però que fa moltes setmanes que es troba fora de les places de descens: l'autèntic objectiu de la temporada per l'equip castellà manxec. El Sabadell, per la seva banda, buscarà la tercera victòria consecutiva i mantenir una de les places que donen accés a jugar les eliminatòries d'ascens a Primera Divisió.

Pel que fa a l'encontre d'aquesta tarda, Lluís Carreras no podrà comptar amb el sancionat Juvenal Edjogo-Owono que va ser expulsat a Jerez. Juanjo Ciércoles continua recuperant-se al igual que Jesús Olmo, Víctor Espasandín, Dani Tortolero, Toño i Nabil Baha, que ha patit problemes musculars aquesta mateixa setmana. Pel que fa al Guadalajara, l'equip del entrenador basc Carlos Terrazas no té cap jugador sancionat i té la baixa de llarga durada d'Àlvaro Zazo.

L'encontre entre morats i arlequinats corresponent a la 28a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17h i és podrà veure a través de les càmeras d'Esport3. A més, i com és habitual, també és podrà escoltar per Ràdio Sabadell 94.6. Un encontre, el segon de la història del Sabadell al Pedro Escartín de Guadalajara, que serà arbitrat per l'asturià Piñeiro Crespo.