diumenge, 15 d’abril del 2012

Seriositat defensiva que serveix per sumar un empat en un camp tremendament difícil

Córdoba 0-0 Sabadell

Córdoba: Alberto, Fuentes (min. 84 Fede Vico), Fernández, Ximo Navarro, Gaspar, Hervás (min. 46 Airam), Dubarbier, López Silva (min. 88 Aguilar), Charles, López Garai i Borja.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Samuel, Olmo, Héctor Simón, Arteaga (min. 71 Puigdollers), Juvenal, Adrián Luna (min. 83 Florian), Áaron Bueno i Ezequiel (min. 77 Álex Cruz).

Gols: Sense gols.

Estadi: Nuevo Arcángel (12.475 espectadors)

Cinc partits que es traduïen en cinc triomfs era el bagatge que els andalusos tenien al seu estadi durant aquest 2012 i des de la passada jornada 21 en un altre empat sense gols davant el Celta, els de Paco Jémez no cedien punts del Nuevo Arcángel. El nostre Sabadell amb un partit molt seriós, a pesar de les moltes baixes, sobretot en defensa, va demostrar que pot plantar cara a un equip de la zona alta i és que en molts moments vam dominar per complert l'encontre amb una forta pressió sobre la defensa local i amb un centre del camp absolutament superior al contrincant. Arteaga va provar sort amb una vaselina que Alberto no va tenir problemes per salvar i al minut 22 arribaria la millor opció del primer temps amb un xut de Borja des del punt de penal que faria lluir a David de Navas que enviaria la pilota a còrner. Aquesta seria la única aproximació dels blanc-i-verds que no es podien treure de sobre el domini arlequinat i que tensionava l'ambient dels aficionats locals. La sensació era molt bona i va continuar durant un segon temps on els nostres van gaudir de suficients ocasions com per haver sumat la victòria. També destacar el bon rendiment a l'onze inicial de Samuel que de central va fer un gran partit, així com el d'Adrián Luna que debutava a l'equip titular de Lluís Carreras exercint la posició de davanter centre. Juvenal va tenir una opció en un xut llunyà i també Adrián Luna després d'una centrada per banda dreta d'Áaron Bueno. Però al minut 56 el central del Córdoba Ximo Navarro veuria la segona groga per unes clares mans fet que ens donava una superioritat durant més de mitja hora. Els moments posteriors a l'expulsió però van ser els millors dels de Paco Jémez que van crear dues bones ocasions, una d'elles en un remat de cap de Charles que acabaria al fons de la xarxa però que l'àrbitre anul•laria malament per un fora de joc que no va existir. Però a mesura que passaven els minuts vam tornar a fer-nos amb el domini del partit i la verticalitat d'Ezequiel va estar a prop de funcionar en dues ocasions quan va estar proper de superar al porter Alberto que trauria una mà miraculosa en el darrer instant. La segona fou un xut que picaria contra la lateral de la porteria andalusa. Samuel va provar sort amb un xut de falta que marxaria alt i Áaron també va tenir el gol a les seves botes. En el tram final ja va semblar que els dos equips es conformaven amb el resultat que per als seus respectius objectius era sinònim d'un valuós punt.