dissabte, 7 d’abril del 2012

33a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Gimnàstic Tarragona


Primera final. Així ho va calificar Lluís Carreras en la roda de premsa que va oferir el de Sant Pol de Mar el passat dimecres. Ara la cosa ja va de veritat i ara és quant l'equip necessita el recolzament de l'afició per segellar, d'una vegada per totes, la permanència. I avui és la primera cita davant un Gimnàstic de Tarragona a la cua de la classificació des de principis de temporada, però que arriba a la Nova Creu Alta amb dinàmica positiva després de sumar set dels darrers nou punts en joc i guanyant al l'Hèrcules al José Rico Pérez. La diferència entre guanyar i perdre aquesta tarda és molt gran i avui no és pot fallar.

L'equip tindrà dues baixes importants d'homes titular indiscutibles tota la temporada com ara Óscar Ramírez i Manu Lanzarote, totes dues baixes per acumulació d'amonestacions. La bona notícia és la recuperació del bo de Toni Lao i de dos defenses més com el barceloní Jesús Olmo i el sevillà Manu Redondo. De baixa continuen Pablo Ruiz i Eneko Fernández. També torna a la convocatòria Nabil Baha que va ser baixa a El Collao d'Alcoi per decisió tècnica. Pel que fa a l'equip que entrena l'argentí Jorge D'Alessandro, el defensa Arzu és baixa per acumulació de targetes i el porter Rubén Pérez ha estat dubte durant tota la setmana per un cop a les costelles davant el Barcelona B, però tot fa pensar que podrà defensar, un cop més, la porteria grana.

El partit donarà inici a les 18h. a l'estadi de la Nova Creu Alta i serà retransmès per Esport3. Tot i això, l'equip necessita el suport de l'afició en un encontre molt important de cara al futur més immediat. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre és l'andalús Melero López. Només un precedent amb el Sabadell, victòria per 3-4 a la tarda boja de Villarreal de la 3a jornada de Lliga.