dissabte, 28 d’abril del 2012

36a Jornada de Lliga: Real Múrcia-C.E. Sabadell


Partit molt important. Amb l'objectiu de trencar d'una vegada per totes l'estadística que diu que el Sabadell no guanya a domicili des del mes d'octubre viatgen els arlequinats a terres murcianes per enfrontar-se al Real Múrcia d'Iñaki Alonso. Un Múrcia que és troba en molta mala dinàmica de resultats i que els han portat a calificar el partit d'avui com a "final" si no és volen complicar encara més a la classificació. Un duel que servirà per reviure el que es va disputar el passat mes de juny per decidir el campió absolut de Segona Divisió B. Aquell dia, la sort va acompanyar als locals en la tanda de penals.

L'equip que és va desplaçar ahir en autocar fins a la ciutat murciana ho va fer amb les absències dels lesionats Eneko Fernández, Fito Miranda, Pablo Ruiz, Manu Redondo i Jesús Olmo, que finalment no és va recuperar de les molèsties musculars que ha arrossegat durant la setmana. A la llista de convocats ha tornat Albert Puigdollers i Nabil Baha en el lloc del badienc Aarón Bueno. Pel que fa al Múrcia de l'ex del Real Unión Iñaki Alonso, recupera a Paco Molinero després de no poder jugar al Mini Estadi, però perd a Oriol Lozano sancionat i Kike Garcia i Rubén Párraga lesionats.

El partit donarà inici a les 18h. i, en un principi, no serà retransmès per Esport3. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre de la 36a jornada de lliga serà el madrileny Lesma López. Un col·legiat que encara no sap el que és xiular aquesta temporada a l'equip de Lluís Carreras. Com dèiem, el darrer precedent a La Nueva Condomina va ser al juny i el parti va acabar amb resultat favorable als Múrcia per 1-0 amb gol de Dani Aquino. En la tanda de penals, els 'pimentoneros' van derrotar als arlequinats per 9-8.