diumenge, 29 d’abril del 2012

Nova ensopegada a domicili

Real Murcia 1-0 CE Sabadell

Murcia: Javi Jiménez, Molinero, Amaya, Cristian, Oscar Sánchez (Albiol, min. 83), Luciano, Iturra, Mario Marín (Isaac Jové, min. 60), Richi, Emilio Sánchez, Sutil (Pedro, min. 70)

Sabadell: De Navas, Lao, Samuel, Agustín, Bermudo, Hector, Arteaga (Baha, min. 68), Hidalgo, Lanzarote (Florian, min. 45), Oscar Ramírez (Ezequiel, min. 45) i Adrian Luna.

Gols: 1-0 Cristian (min. 15)
 
Estadi: La Nueva Condomina (6.500 espectadors)
 
De nou és va sortir derrotat d'un partit a fora de la Nova Creu Alta. El poc bagatge del Centre d'Esports Sabadell lluny de l'estadi és va tornar anotar ahir a La Nueva Condomina i l'equip entrenat per Lluís Carreras va marxar de terres murcianes de buit. Un partit disputat entre dos equips que encara no estan tranquils del tot pel que fa a la permanència. L'encontre no va tenir gaire ritme i les ocasions de gol van escasejar per ambdues bandes. En la primera clara del partit, Cristian Garcia va avançar al Real Múrcia a la sortida d'un córner. Badada de la defensa arlequinada en la marca del jugador murcià i totalment sol només va haver de dirigir la pilota al pal dret de la porteria de David De Navas. Amb aquest gol, el Múrcia es va treure un pes de sobre. El Sabadell, amb un actiu Adrián Luna, buscava crear ocasions clares de gol. En una d'elles, passada en profunditat cap al davanter uruguaià i aquest centra en busca d'Antonio Hidalgo que no arriba per un pèl. El primer temps acabaria sense cap aproximació més de perill ni pel Sabadell ni pel Múrcia. Més control de pilota per part arlequinada, però els locals és defensaven amb molt de ordre i buscant l'error visitant per sortir ràpidament al contraatac. La nota més destacada d'aquests quaranta-cinc minuts, a banda del gol de Cristian, ha estat l'expulsió directa de Lluís Carreras. L'àrbitre madrileny Lesma López no ho ha dubtat i ha indicat el camí dels vestidors al tècnic de Sant Pol de Mar. Segona expulsió de Carreras des de que entrena al Sabadell després de la patida la temporada passada al Guillermo Olagüe de Gandia per no respectar l'àrea tècnica. En el segon temps, el control de la pilota i domini del joc per part del Sabadell és va accentuar. A més, Carreras va ordenar dos canvis just al descans: Ezequiel Calvente en el lloc de Ramírez i Florian per Lanzarote, fet que portaria a Adrián Luna a la banda dreta. El ceutí Ezequiel va ser un dels més actius en el segon temps, però errant en la passada final. En una d'aquestes centrades, la pilota cau als peus de Florian que, en comptes de buscar la rematada, cedeix enrera a Toni Lao però el seu xut va a parar a les mans de Javi Jiménez. Segurament l'ocasió més clara de l'encontre per part del Centre d'Esports. Poc a poc, el Múrcia és treuria el domini del Sabadell i viuria uns minuts finals de partit més tranquils, per sort pels seus aficionats que veien perillar una victòria tant ajustada com important. La darrera oportunitat del Sabadell de treure un punt de la visita a La Nueva Condomina la tindria Hèctor Simón. El de Llançà, en una falta lateral en el costat esquerre de l'atac sabadellenc, treuria un bon i col·locat xut que Jiménez rebutjaria a córner amb els punys. Així doncs, nova derrota del Sabadell a fora de casa que fa que la permanència encara no estigui enllestida. La bona notícia va ser la derrota de l'Alcoyano en la seva visita al Nou Estadi de Tarragona davant el Gimnàstic.