dissabte, 14 d’abril del 2012

34a Jornada Lliga: Córdoba C.F.-C.E. Sabadell


El Centre d'Esports Sabadell afronta aquesta tarda un dels encontres més complicats que li resten d'aquí a final de temporada. Davant hi serà el Córdoba C.F., que ja va donar mostra del seu alt nivell en el partit de la primera volta guanyant per un contundent 0-3 i jugant molt bé a futbol. A més, per si el partit no fos complicat de bon començament, els arlequinats acudeixen al Nuevo Arcángel amb moltes baixes i dos futbolistes del filial a la convocatòria. El coixí d'onze punts respecte la zona de descens és una bona arma per jugar sense pressió. I és que, aquesta tarda, hi ha molt a guanyar i res a perdre.

Com dèiem, Lluís Carreras compta amb set baixes per aquest duel de la trenta-quatrena jornada de lliga. A les baixes conegudes per sanció d'Agustín, Hidalgo i Juanjo, s'ha d'afegir a Eneko, Ramírez, Lanzarote, Pablo Ruiz i Redondo per lesió i Ian Mackay per temes personals. Així doncs, el tècnic de Sant Pol de Mar ha hagut de completar la convocatòria amb dos jugadors del filial: el porter Manuel Martín i el defensa César Molina. Davant hi serà el Córdoba de Paco Jémez que ve de ser derrotat al Mini Estadi davant el Barcelona B en un mal partit, però a casa s'està mostrant intractable i on només ha caigut derrotat davant el Deportivo de la Coruña. En aquesta segona volta compte els partits com a local per victòries.

El partit donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. Ràdio Sabadell serà l'única opció per seguir l'encontre. L'àrbitre del partit serà el canari Hernández Hernández, que va xiular el Sabadell 2-2 Alcoyano de la primera volta. Al Córdoba l'ha xiulat tres cops amb un balanç de dues derrotes i un empat cordobés i sense haver marcat cap gol. La visita del Sabadell aquesta tarda serà la primera de la història al Nuevo Arcángel. Esperem que porti bona sort.