dimecres, 7 de març del 2012

"Estrenarem una cançó arlequinada, que serà la primera del dia"

Lutgarda's Friends en concert (Foto: Lutgarda's)


Com ja us vam anunciar la setmana passada, Lutgarda's Friends tornen aquest dissabte als escenaris amb motiu del 10è aniversari de la nostra Penya. Tot un detall que, evidentment, els hi volem agraïr eternament. Avui publiquem una entrevista amb el cantant del grup, Josep Maria Farré, i soci i aficionat del Centre d'Esports Sabadell. En aquesta entrevista hem parlat del concert pròpiament, del grup i, evidentment, del moment actual de l'equip.

Aquest dissabte torneu a celebrar un concert. Nerviosos?

Una mica, la veritat. Ens fa molta il·lusió poder finalment interaccionar amb el nostre públic de Sabadell i hem preparat la cita tot el que les nostres obligacions ens han permés. Tots tenim al cap que ens agradaria què fos el concert de dissabte i esperem que la realitat no desmenteixi aquest ideal.

Quan va ser l'últim cop que vau actuar?

Doncs en el nostre concert de comiat. Va ser al 2008 a Olesa de Montserrat. Són gairebé quatre anys i estem una mica rovellats, però esperem que no es noti gaire.

Podríem dir que jugueu a casa perquè davant hi serà tot el públic arlequinat. Suposa un extra de motivació o de pressió?

Totes dues coses, però sobretot de motivació. La pressió és inevitable, però la deixem més per als grups consagrats i per David Gallo. Repeteixo que ens fa moltíssima il·lusió tocar dissabte per a un públic vestit amb l'arlequinada.

L'última cançó que vau composar va ser amb motiu de l'ascens a Segona A. Alguna altre cançó prevista a curt termini?

Bé, al concert estrenarem una altre canço arlequinada, que de fet serà la primera del dia. Però no és una peça pròpia, sinó una versió. Ens agradaria poder gravar-la durant aquesta temporada, ja que em temo que enguany no tindrem cançó de l'ascens.

Parlant d'ascens, per quant la del retorn a Primera Divisió?

El president, que penso que no és com un que ens havia de portar a la UEFA en quatre anys, va dir que en tres anys ho veuríem. Descomptat aquest, en queden dos. Anirem escrivint els primers versos, per si de cas. Francament, em conformo amb veure-ho algun dia una altra vegada. Si sobrevisc a l'experiència, prometo cançó, esclar.

Per què el seguidor arlequinat ha d'anar al concert de dissabte?

Per fer feliç a un infant, que no costa res... No sé, cadascú tindrà els seus motiu, però penso que la feina que fan les penyes és molt important. I, en aquest cas, cal reconèixer la trajectòria d' @rlekinats.com i felicitar-vos in situ. Que tothom que vulgui passar una bona estona, no tingui cap obligació matinal, vulgui fer Sabadell i escalfar motors per al partit de la tarda, no té millor plan que menjar-se unes escopinyes i unes braves mentre escolta els Lutgarda's. Esperem que hi hagi molt bon ambient.

Per acabar, com estàs veient l'equip aquesta temporada? Ens salvem, oi?

En general, estic gaudint molt aquest any. Juguem força vistós, hem guanyat al Mini Estadi, al Deportivo...i sembla que ens salvarem. No és pot demanar més amb els diners que tenim. Penso que si nó haguéssim estat tan càndids en alguns partits, ara estaríem autoenganyant-nos amb la possibilitat d'un ascens a Primera per al qual encara no estem preparats. Cal no perdre la perspectiva d'on venim, saber qui som i gaudir del moment.

Moltes gràcies i molta sort per dissabte!