dissabte, 24 de març del 2012

31a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Guadalajara


Partit molt important. El Centre d'Esports Sabadell afronta aquesta tarda un partit del qual podríem catalogar com el més important de la temporada fins ara i no ens quedaríem curts. Un rival directe com el Guadalajara -cinc punts menys que els sabadellencs- i l'sprint final del campionat. El Sabadell, que porta un temporada molt bona com a local, vol allargar la mala ratxa dels manxecs que han perdut onze dels darrers tretze partits i el darrer per un contundent 5-0 al José Rico Pérez d'Alacant contra l'Hércules.

L'equip de Lluís Carreras sap de la importància de l'encontre i així ho va transmetre el tècnic de Sant Pol de Mar en la roda de premsa prèvia al partit. Pel partit d'aquesta tarda, Carreras seguirà sense poder comptar amb Hèctor Simón, Fran Piera, Jesús Olmo i Manu Redondo. Les dues novetats en la llista de convocats són Álex Cruz i el badienc Aarón Bueno. L'uruguaià Adrián Luna ha estat un dels descartats. Pel que fa a l'equip de Carlos Terrazas, són baixa Jonathan Ñíguez i Antonio Moreno per acumulació de targetes i Ryan Haper per lesió. En canvi, recupera a Javi Sòria que no va poder jugar el dissabte passat per sanció.

El partit corresponent a la 31 jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. Un motiu més per acostar-se a la Nova Creu Alta a donar ànims als jugadors arlequinats en aquest important partit. L'àrbitre serà el cantàbric Arias López. Un col·legiat que debutarà aquesta temporada xiulant al Sabadell.