dissabte, 17 de març del 2012

29a Jornada Lliga: R.C. Recreativo Huelva-C.E. Sabadell


Visita el degà. El Centre d'Esports Sabadell disputa aquesta tarda el partit corresponent a la vint-i-novena jornada del campionat davant el Recreativo de Huelva, equip degà del futbol espanyol. Un partit que ve marcat per la mala ratxa del Sabadell a domicili -no guanya des de l'octubre al Mini Estadi i davant el Barcelona B- i el Recre que viu una situació complicada després de la marxa del seu entrenador Álvaro Cervera a Santander per entrenar al Racing. El fins ara segon entrenador Juanma Rodríguez s'ha fet càrrec de l'equip.

Els arlequinats que s'han desplaçat amb AVE fins a Sevilla i després ho faran en carretera fins a Huelva tenen les baixes de Jesús Olmo i Manu Redondo per lesió i acumulació de targetes, Fran Piera amb problemes a l'esquena i l'habitual de Joaquín. A més, Hèctor Simón no s'ha recuperat a temps i tampoc ha viatjat a Huelva, com també els descartats Aarón Bueno i Álex Cruz. Les novetats és l'entrada de David Bermudo i Samuel Baños. Pel que fa al Recreativo de Huelva, Juanma Rodríguez ha convocat a vint futbolistes i haurà de descartar a dos jugadors. Un d'ells, molt possiblement serà Fidel que arrosega problemes muscuals. A més, Manu Micó, Kepa i Zamora, que es troben apartats de l'equip i seran acomiadats del club en breu, també són baixa.

El partit donarà inici a les 18h. i no es podrà veure per televisió. Ràdio Sabadell serà l'única via per seguir l'encontre que dirigirà el valencià Juan Martínez Munuera. Dos precedents aquesta temporada: derrota a Guadalajara per 1-0 i victòria a casa davant el Xerez per 2-0 que trencava la ratxa de tretze jornades sense guanyar de l'equip de Lluís Carreras. L'objectiu de l'equip és trencar la mala dinàmica com a visitant i guanyar al Recreativo en el seu camp, cosa que només han pogut fer els sabadellencs en una ocasió en Lliga en les deu visites fins a la data.