divendres, 2 de març del 2012

El Rival: Hércules C.F.


Després d'un inici fulgurant guanyant pràcticament tots els punts en competició, tot i el joc pírric que en molts partits van oferir els de Juan Carlos Mandiá, va arribar un sotrac a partir de la jornada 12 amb una derrota per la mínima a Girona que els va fer caure del primer lloc i també de les posicions d'ascens directe per situar-los al límit dels llocs de privilegi. I és que durant set setmanes només van ser capaços de vèncer al camp del Celta per 0 a 1. Aquella mala dinàmica es trencaria al seu estadi derrotant per 2 a 1 al Las Palmas i fent un bon partit.

Però el saber fer que atesora la plantilla presidida per Valentín Botella és sinònim de lluitar per pujar de forma directe fins a final de temporada. A casa s'han mostrat contundents, tot i patir sempre per acabar guanyant els seus partits que gairebé mai han estat per més d'un gol de diferència, però per altra banda també han caigut derrotats contra equips com Recreativo, Múrcia, Elche o fins i tot davant el filial del Vila-Real. No serà gens fàcil la visita al Rico Pérez ja que la qualitat dels jugadors com el porter Falcón, els defenses Mora, Samuel Llorca, Arbilla o un centre del camp format per Abel Aguilar, Diego Rivas, Tiago Gomes a més dels golejadors Carlos Calvo i Michel faran que tot sigui encara més complicat. A més de la pólvora que ja disposen a les botes homes com Urko Vera que està anotant gols realment importants en moments complicats, Tote o David Aganzo, durant el mercat d'hivern s'hi va sumar procedent del Huesca el brasiler Gilvan Gomes previ pagament de 150.000 euros, un futbolista amb molta velocitat, elèctric i que els donarà molta més profunditat de camp i que haurem de vigilar molt bé.

La darrera visita que vam fer al Rico Pérez per enfrontar-nos a l'Hércules, data de la temporada 2004/05, llavors a la Segona Divisió B en un partit que acabaria amb igualada a un gol després que els locals s'avancessin per mitjà de Cámara i empatés poc després d'entrar al terreny de joc i ja en els instants finals Emilio Guerra. Un partit a més que va significar la greu lesió del defensa Alberto Aybar "Peque" amb una boca de reg i que fins llavors estava fent una gran temporada.