dissabte, 3 de març del 2012

Bonic espectacle al Rico Pérez que ens mereixia millor sort

Hércules 1-0 Sabadell

Hércules: Falcón, Sergio, Arbilla, Mora, Samuel, Abel Aguilar, Gilvan, Diego Rivas, Tote (min. 59 Callejón), Tiago Gomes (min. 59 Urko Vera) i Míchel (min. 91 Escassi).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Ciércoles, Óscar Ramírez (min 80 Adrián Luna), Antonio Hidalgo (min. 71 Florian), Baha, Puigdollers i Lanzarote (min. 40 Ezequiel).

Gols: 1-0 Samuel (min. 59)

Estadi: José Rico Pérez (6.000 espectadors)

Bona imatge la que va oferir el nostre Sabadell en la seva visita a l'estadi del José Rico Pérez on va tractar de tu a tu al conjunt local, clar aspirant a lluitar per l'ascens, i també va merèixer un millor resultat. La derrota fou del tot injusta i clares oportunitats vam desaprofitar per haver sumat algun punt. Ja des de l'inici es va veure que seria un partit entretingut als ulls de l'espectador i després d'una tímida arribada local la tindríem nosaltres en una internada per banda esquerra de Lanzarote que no trobaria rematador per molt poc. L'extrem barceloní seria canviat al minut 40 per Ezequiel en busca d'un major desbordament en banda. Tot i una major possessió alacantina eren els nostres qui disposaven d'unes millors arribades com la del minut 20 en que una centrada de Ramírez no va poder ser rematada per Baha quan ho tenia tot a favor davant el porter Falcón. Entremig l'Hércules també hauria pogut inaugurar el marcador per mitjà de Gilvan després d'una jugada d'Abel Aguilar. Seguiem però sense defallir en l'intent i als 41 minuts una centrada d'Ezequiel la refusaria Samuel contra el seu propi travesser a punt d'anotar el primer. I ja al límit del descans una falta botada per Puigdollers la remataria d'esquena amb el cap Hidalgo enviant la pilota molt a prop del pal. El segon període va començar també ben despert i Tiago Gomes xutaria també contra la fusta de De Navas, just abans que Baha fes una bonica jugada personal i després de marxar del seu defensa xutaria massa fluix fent lluir a Falcón. Oportunitats i ocasions a les dues àrees fins que el central Samuel a la sortida d'un servei de cantonada faria l'únic gol de la tarda molt celebrat a les grades del majestuós estadi alacantí. Però fou a partir de llavors quan el Sabadell es faria amo i senyor del control de la pilota i tindria oportunitats per almenys haver empatat l'encontre. Un actiu Baha tindria una bona ocasió en un xut des de la frontal que Falcón enviaria a còrner i també un xut de Florian sortiria fora per poc. Però la oportunitat amb majúscules arribaria al minut 74 en un rigorós penal sobre Pablo Ruiz que s'encarregaria de llençar Baha i que toparia novament amb el porter local que acabaria desviant el xut des dels onze metres del davanter saballut. Aquí va estar una igualada que vam seguir provant i que Falcón seguia encarregant-se de desfer. Ciércoles des de la frontal va tenir el gol ben a prop quan les forces ja començaven a defallir però tampoc ho va aconseguir. Ja en els últims minuts i en una contra comandada per Gilvan acabaria amb un penal també força dubtós de Pablo Ruiz que Callejón tampoc encertaria a marcar ja que David de Navas faria una gran aturada en el temps d'afegit. Al final victòria local que com ja va passar en el partit de la primera volta, l'Hércules s'emportaria molt més botí del que mereixia davant el nostre Sabadell.