diumenge, 11 de setembre del 2011

Tercera remuntada per seguir amb el ple de victòries

Aarón Bueno va obrir el camí de la remuntada amb aquest gran gol. Foto: Pedro Salado

C.E. Sabadell 3-2 F.C. Cartagena

Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hector Simón, Puigdollers (Juvenal 50'), Arteaga (''Fito' 75'), Lanzarote, Florian (Baha 64') i Aarón Bueno

Cartagena: Juanma, Goñi, Manu Torres, Txiki (Lafuente 83'), Cleber, Sánchez, Chus Herrero, Dimas (Tati 71'), Alvaro Antón, Bolado, Marc Fernández (Riau 45')

Gols: 0-1 Iván Bolado (28'); 1-1 Aarón Bueno (43'); 2-1 Lanza (48'); 2-2 Iván Bolado (60') i 3-2 Arteaga (73')

Àrbitre: Valdés Aller (Castella i Lleó). Grogues a Baha, Marc Fernández, Juanma i Dimas. Expulsió per doble amonestació a Álvaro Antón.

Estadi: Nova Creu Alta (4.600 espectadors)

Nou de nou. El Sabadell s'ha reposat a l'eliminació de dimarts en Copa del Rei a Alcorcón amb una nova victòria a la Lliga davant el Cartagena, que continúa sense sumar cap punt. De nou, els arlequinats van haver de capgirar un marcador advers per aconseguir el tercer triomf consecutiu que el fa ser líder provisional de la Liga Adelante. El rival era un equip complicat ja que arribava a la Nova Creu Alta amb un inici de lliga molt complicat però el Sabadell amb un bon partit, en línies generals, es va endur els tres punts. Ben aviat es podria haver avançat el Sabadell però el pal ho va evitar. Bon jugada d'un actiu Manu Lanza per banda dreta i la seva centrada es rematada al primer pal per Florian però la pilota acaba tocant el pal i rebutjada per un defensa sota la mateixa linia de gol. Del possible 1-0 es va passar al 0-1 en qüestió de minuts quant Iván Bolado es va treure un gran xut lluny de l'abast de David De Navas. Era el primer gol dels 'departamentals' en el campionat de Lliga. El gol va deixar tocat una mica als sabadellencs que van passar a ser dominats pel Cartagena però sense patir en ocasions clares. Abans del minut 45, Álvaro Antón seria expulsat en una acció de murri de Lanza. Una expulsió que acabaria sent decisiva. Amb el resultat d'empat s'arribaria al descans. El segon temps començaria amb la substitució de l'exarlequinat Marc Fernández, molt escridassat pel públic de la Nova Creu Alta. Al terreny de joc, al minut quatre de la repressa, una sensacional passada d'Hèctor Simón cap a Aarón Bueno serveix perquè el badienc s'escapi d'un altre exarlequinat com Txiki i arribant a la linia de fons faci la passadade la mort a Lanza i només hagi d'empènyer per fer el momentani 2-1. Jugada semblant al primer gol però amb els papers canviat. Bon gol. El Sabadell jugant amb un home més tenia el control del partit i dominava a plaer però una errada defensiva va permetre a Iván Bolado, de nou, fer l'empat a dos. Sens dubte, la contundència defensiva un dels aspectes a millorar donat els sis gols encaixats en tres encontres. El gol encaixat no va fer variar els plans de Lluís Carreras i el joc de toc i obertures a bandes va trobar el seu fruit amb el gol de la victòria. Un gol ple de fortuna però que, al cap i a la fi, tant important com el més maco. Juvenal va provar de xutar des de fora de l'àrea fent picar la pilota a l'esquena d'Artega que, d'aquesta manera, desviava la trajectòria i despistava al porter Juanma. Coses de la sort. El Sabadell en estat de gràcia i el Cartagena tot al contrari. Els últims quinze minuts van servir per adormir el partit amb llargues posicions aprofitant també l'entrada de Fito Miranda al migcamp. De nou, una badada defensiva va poder costar dos punts però aquest cop Bolado no va estar encertat. Aspecte a millorar de cara al proper partit a Riazor davant el Deportivo de la Corunya. Un rival de molta qualitat que no perdonarà aquest tipus de jugades.