divendres, 23 de setembre del 2011

El Rival: Hércules C.F.


Per tancar el mes de setembre rebrem a casa un altre dels equips que va perdre la categoria la temporada anterior. Després d’un bon inici la campanya passada amb Esteban Vigo a la banqueta, els resultats a la meitat de la segona volta es van anar torçant fins que a les darreres jornades, ja amb Miroslav Djukic com a màxim responsable de l’equip, res van poder fer per evitar el descens de categoria, només un any després del seu retorn a la màxima competició. Per aquesta nova aventura els dirigents alacantins van donar la seva confiança a Juan Carlos Mandiá per a que dirigís la nau des de l’inici.

Durant l’estiu van reforçar-se pensant en lluitar per la zona més alta de la taula i així van arribar dos porters que molt bon rendiment van donar la campanya anterior com són Juan Carlos provinent del Rayo i sobretot Falcón que ho feia del Celta. En defensa també ho feien Pepe Mora que arribava del Recreativo, així com el retorn de Sergio Díaz que després del seu pas pel Gimnàstic de Tarragona tornava al Rico Pérez. També Samuel, molt fort i amb gran envergadura, apuntalava la línia defensiva provinent de l’Elche, tots ells acompanyant a Sergio Rodríguez, Juanra o Peña que continuaven de la temporada anterior. Al centre del camp tot i la marxa d’homes importants com Farinós, la nau herculina serà comandada per Diego Rivas que va deixar la Real Sociedad a final de la campanya anterior. I és que l’ex-jugador txuri-urdin és tot un pulmó a la zona ample, gran recuperador de pilotes i molt solidari amb els seus companys. També aportaran treball Tiago Gomes o Abel Aguilar que continuaran de la temporada anterior. I a la part més atacant hi han arribat homes importants com Míchel, que prové del València i tant pot actuar a la mitja punta o com home més avançat, o Felipe Sanchón que després del gran final de temporada realitzat amb el Gimnàstic de Tarragona va acabar firmant per l’Hércules on la seva versatilitat i mobilitat són tot un perill per a les defenses contràries. També Juanmi Callejón procedent del Córdoba farà més perilloses les escomeses dels alacantins en un duel que es presumeix realment complicat a l’estadi.

La darrera visita que va fer l’Hércules a la Nova Creu Alta, data de la temporada 2004/05, llavors a la Segona Divisió B i que amb una derrota per 0 a 1, suposava el retorn a la banqueta de Pere Valentí Mora en substitució de “Rubi” que havia estat cessat una setmana abans.