dissabte, 3 de setembre del 2011

3a Jornada Lliga: Villarreal C.F. 'B' - C.E. Sabadell


Primer partit a domicili. Després de la vaga de futbolistes que va impedir jugar-se el partit de la jornada inaugural a Jerez de la Frontera, el Centre d'Esports Sabadell es desplaça avui mateix a la Ciutat Esportiva del Villarreal per enfrontar-se al filil groguet, un dels dos conjunts 'B' de la categoria juntament amb el del Barcelona. Precisament els dos es van enfrontar ara fa set dies i l'encontre va acabar amb victòria castellonenca. Així doncs, tant Villarreal B com Sabadell sumen els tres punts disputats i estan situats a la zona noble de la classificació.

Lluís Carreras va donar a conèixer ahir la llista de convocats per aquesta tercera jornada del campionat i no hi trobem al recén fitxatge Pablo Ruiz, Ciércoles, Oriol Torres, Ian Mackay, Nabil Baha, Álex Cruz i Agustín. Aquests dos últims per lesió. El canari per molèsties al pubis del Triangular de Castellar i estarà uns deu dies de baixa. I l'extremeny continúa arrosegant problemes a l'espatlla i en els propers dies haurà de passar per quiròfan per solucionar-ho. Precisament en substitució del capità, si ha entrat en la llista de divuit Yann Songo'o, que d'aquesta manera podria debutar amb la samarreta arlequinada en partit oficial. Nabil Baha és baixa d'última hora per indisposició i el seu lloc l'ocupa l'andalús Joaquín.

El segon encontre del Centre d'Esports a la Liga Adelante, però corresponent a la tercera jornada es disputarà a partir de les 18h. al Mini Estadi, camp número u de la bonica ciutat esportiva del Villarreal. L'encontre serà arbitrat per l'andalús Melero López. Els dos precedents del Sabadell davant el filial groguet no són gaire productius, ja que en els dos es va perdre (3-1 i 3-0). Esperem canviar la tendència.