divendres, 30 de setembre del 2011

El Rival: F.C. Barcelona 'B'

Onze titular de l'equip d'Eusebio Sacristán

Primera visita de la temporada a un dels altres tres catalans de la lliga. Servirà per viatjar fins a Les Corts i enfrontar-nos per primer cop a un dels herois de la temporada passada, com és Isaac Cuenca. El de Reus que va fer tota la pretemporada amb el primer equip a les ordres de Josep Guardiola s’enfrontarà al seu ex-equip sabent ja el que és marcar a la divisió de plata ja que va estrenar-se a la 3a. jornada al camp del Cartagena. Però Eusebio Sacristán no només disposa de la màgia de Cuenca sinó que la fornada de joves talents sorgits de la Masia és excel·lent i a pesar de les baixes que va patir l’equip durant l’estiu, al filial blaugrana hi ha futbol per tot arreu.

Bona defensa amb jugadors que ja han debutat al primer equip, casos com els d’Oier, Muniesa, Sergi Gómez, Batra o el nou internacional Montoya. A més els esquerrans Planas i Grimaldo apunten cap a un gran futur. El centre del camp és el que haurem de vigilar més a prop, ja que la tutela d’homes com Dos Santos, Carmona, Sergi Roberto, Riverola o Rafinha, qui a més és tot un perill cara porteria contrària faran que siguin un constant perill. Així com estar atents a les cavalcades de Deulofeu, Espinosa, el mencionat Isaac Cuenca o els nous reforços Lobato procedent de l’Hospitalet i Kiko Femenía de l’Hércules serà vital per mantenir a ratlla al jugador cridat a ser el nou Jonathan Soriano aquesta temporada, i que no és altre que Rodri, davanter centre procedent del filial del Sevilla i que va fer part de la pretemporada amb el primer equip sevillà.

Tota una prova de foc la visita al Mini Estadi de Barcelona on es preveu un massiu desplaçament d’aficionats saballuts que com sempre han donat un color diferent al camp barcelonista on també hi actuen dos sabadellencs com són el porter Jordi Masip i l’extrem Cristian Tello, tot un referent per la seva banda. La darrera visita que vam fer al filial culer data de la temporada 2009/10 quan llavors vam caure derrotats clarament per 3 a 0 en un partit per oblidar i on van marcar Soriano, Muniesa i Nolito. A més, aquell encontre va servir com a debut del llavors recent fitxatge Arnal Llibert Conde.