diumenge, 19 de setembre del 2010

Empat de penal en un altre bon partit

Hiroshi en el moment de transformar el penal
.
Benidorm 1-1 Sabadell

Benidorm: Óscar, Carrasco, Ayala, Navarro, Valero, Víctor, Ocaña (min. 68 Rafa del Castillo), Yahvé, Chupe (min. 79 Luis Domènech), Agulló i Cubillas (min. 71 Obelé).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Azparren (min. 60 Chapi Arnau), Agustín, Robles, Raúl Rodríguez, Fito (min. 56 Manga), Hiroshi, Puigdollers i Eneko (min. 38 Isaac Cuenca).

Gols: 1-0 Cubillas (min. 10), 1-1 Hiroshi (p. min. 75)

Estadi: Guillermo Amor (350 espectadors)

A la tercera va ser la vençuda i el nostre Sabadell, per fi, va encertar des del punt fatídic per acabar un altre partit invicte però on vam merèixer sumar els tres punts en joc. A l'inici de l'encontre ja es va veure un Sabadell ben plantat i que va disposar d'una molt bona oportunitat en una rematada del japonès Hiroshi que l'ex porter del Gavà, entre d'altres, Óscar Fornés, va aturar amb força dificultats. Però el que semblava un inici esperançador va capgirar-se radicalment amb el primer gol del partit, obra dels locals i després d'una errada defensiva dels nostres que aprofitaria Cubillas per superar a De Navas amb la punta de la bota. Lluny de defallir, els saballuts van continuar dominant i buscant el gol de l'empat que molt a prop va estar amb un remat de cap, altre cop d'Hiroshi, que Valero sota pals acabaria desviant quan el gol semblava un fet. Amb aquesta ocasió el partit va anar baixant en quan a força i els locals amb el marcador favorable es dedicaven a no patir en defensa intentant adormir l'encontre, cosa que va significar que fins i tot la intensitat també minvés, fet que no va agradar gens a Lluís Carreras que, com a Badalona, donaria entrada a Isaac Cuenca per un abatut Eneko abans del descans. A la represa, el partit va semblar que no millorava en quan a ocasions i la igualtat seria la tònica general fins que les internades de Cuenca van començar a obrir la llum per als nostres. La nota negativa però, va arribar al minut 60 amb la lesió d'Azparren que seria substituït per Chapi Arnau i que d'aquesta manera debutava a la lliga. Acte seguit Obelé hauria pogut anotar el segon del locals però seria Hiroshi qui amb una jugada personal va provocar el penal que ell mateix transformaria per deixar el marcador igualat. A més els locals van veure com es quedaven amb 10 per l'expulsió d'Agulló. Tot i aquest fet, el domini arlequinat va ser estèril i no es va crear veritable perill sobre la porteria d'un Benidorm que s'acabaria conformant amb l'empat.
.