diumenge, 26 de setembre del 2010

6a Jornada Lliga: Alicante-C.E. Sabadell


Superar la dura derrota de dimecres. Aquest és l'objectiu que és marca l'equip de Lluís Carreras per l'enfrontament d'avui a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza davant l'Alicante. La inesperada derrota davant el Teruel va ser un cop fort per l'equip, però el fet de jugar només quatre dies més tard li dona l'oportunitat de refer-se. L'Alicante, per la seva banda, buscarà allargar la seva ratxa de partits sense perdre. Des de que va caure en l'estrena del campionat a Los Arcos d'Oriola, els homes de Vicente Borge han encadenat quatre partits -una victòria davant l'Alzira i tres empats consecutius- sense conéixer la derrota.

El Sabadell es desplaça a Alicante amb la baixa coneguda del central navarrés Mikel Azparren, que en té per tres setmanes mínim, i l'important absència del japonés Hiroshi que ha marxat a la China per jugar un campionat asiàtic Sub 19 amb la seva selecció. Pel que fa a la resta de futbolistes, el tècnic de Sant Pol podrà comptar amb tots ells i s'esperen canvis en l'onze titular. Robles té molts números de tornar a ser de la partida, veiem si Pep Pagès continua a l'eix de la defensa o bé utilitza a Lao de central i Chapi Arnau al lateral. Joaquin o Marc Fernández seran la referència a dalt degut a la baixa d'Hiroshi. Pel que fal a l'Alicante, l'exarlequinat Vicente Borge

Un partit que donarà inici a les 11.45h. i que per primer en molts anys no es jugarà al José Rico Pérez. L'Alicante va decidir traslladar-se a la seva antiga casa, la Ciutat Esportiva de Villafranqueza i deixar de compartir estadi amb el seu rival ciutadà, l'Hèrcules. El Sabadell només ha guanyat dos cops a l'Alicante en el seu estadi, curiosament les dues pel mateix resultat (1-2) i l'última la temporada passada amb David Pirri a la banqueta. L'encontre el xiularà Pizarro Gómez del col·legi madrileny.

Tots els Alicante-Sabadell

09-10: 1-2
07-08: 5-0
05-06: 4-2
04-05: 1-1
03-04: 1-2
02-03: 4-2

* Clickeu en el resultat per llegir la crònica