dimecres, 22 de setembre del 2010

5a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Teruel


Primera i única jornada intersetmanal de la temporada. Tal i com va passar fa dos anys amb la visita del València Mestalla, que va acabar amb victòria arlequinada per 2-0, hi tornarà haver partit de Lliga en un dimecres a l'estadi. En aquesta ocasió, ens visita un nouvingut a la categoria que no trepitjava des de feia 19 anys, el C.D. Teruel. Serà la primera ocasió en que sabadellencs i aragonesos s'enfrontin en partit oficial. Els arlequinats trataran de fer bo el punt aconseguit dissabte passat al Guillermo Amor de Benidorm i sumar la segona victòria consecutiva a la Nova Creu Alta. No ho posarà gens fàcil el Teruel, que després de la primera victòria de la temporada davant l'Hospitalet, buscaran la segona consecutiva per seguir escalant posicions a la classificació.

Pel que fa al Sabadell, Lluís Carreras semblava que podia disposar de la totalitat de la plantilla un cop que Joaquin Rodríguez s'ha recuperat dels seus problemes físics, però la lesió muscular d'Azparren a Benidorm ho impedirà. D'aquesta manera, el de Sant Pol de Mar haurà de variar la zona defensiva fent entrar a Pep Pagès o fer jugar al polivalent Toni Lao de central i Chapi Arnau al lateral dret. Al mig del camp tot fa pensar que Juvenal tornarà a la titularitat en detriment de Robles i s'haurà de veure si entra Isaac Cuenca a l'onze o veiem de nou a Eneko Fernández. Al davant, Hiroshi jugarà el seu últim partit abans de marxar amb la seva selecció.

I per part del Teruel de Ramon Maria Calderé, la principal novetat serà a la banqueta. El tècnic català va ser expulsat davant l'Hospitalet i haurà de veure el partit des de la tribuna de la Nova Creu Alta. En quant a futbolistes, té l'important baixa del defensa Javi González. El partit donarà inici a les 20h. a l'estadi creualtenc amb l'arbitratge del col·legiat valencià Abad Esteban. Un àrbitre de bons records pel Sabadell. Els dos darrers partits van ser, curiosament, a El Centenari de Badalona. Victòria per la mínima la temporada passada i empat a zero fa dos anys. Esperem tornar a sumar tres punts, aquest cop a l'estadi. Els preus de les entrades són els següents:
.
General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta
Socis 10-11: entrada gratuïta