divendres, 17 de setembre del 2010

El Rival: C.F. Benidorm

Els golejadors Luismi Loro i Sabino ja no juguen al C.F. Benidorm


Setena temporada consecutiva del Benidorm, rebatejat com C.F. Benidorm fa poc més d'un any. Difícilment, l'equip alacantí repetirà el paper de la temporada passada -6è classificat- en que va obtenir la segona millor classificació de la història a Segona B. Tot fa indicar que serà una temporada de transició, tot i que han començat el campionat amb dues victòries fora de casa i estan tercers.

Molts canvis i molt importants en el proper rival del Sabadell. Començant per la banqueta, on Roberto Granero procedent del Vilajoiosa substitueix a l'exarlequinat Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. Sens dubte un canvi sustancial en la forma de veure el futbol. 'Rubi' més donat a jugar la pilota i oferir un joc més ofensiu, al joc més directe de Granero. Molt a veure té les baixes que ha patit el Benidorm aquest estiu, tots ells jugadors importants i amb qualitat. El més conegut, Luismi Loro, que va acceptar el repte de retornar al Castelló a Segona. El pichichi Sabino ha tornat a la seva terra, concretament a l'Extremadura. Bardal al Conquense, Martins al Mirandés o l'ex Sabadell Peque a l'Alzira, també han deixat Foietes. Per contrarrestar aquestes baixes, els alacantins s'han fet amb els serveis d'homes amb certa experiència com Navarro (Jaén), Pablo Garcia (Melilla) o un altre exarlequinat, Emilio Guerra procedent del Castelló. Al davant, Guerra estarà acompanyat del jove Cubillas, de la pedrera del Villareal, i el toc exòtic amb el camerunés Obele. El migcampista català Tito i el gallec Yahvé, ex Cultural, seran jugadors importants per Granero en la zona ample del camp. A la porteria hi ha hagut canvi total. Oscar Fornés i l'ex Badalona Pau Núñez, ocupen els llocs d'Adrian i Reguero.

Com hem comentat abans, temporada de transició, a priori, la que patirà aquest any el C.F. Benidorm. Igualment, serà un rival temible fora de casa com ha demostrat en els dos desplaçaments fins a dia d'avui. Victòria, les dues per la mínima, a Gandia i Hospitalet. Veurem com reacciona els alacantins a casa després de rebre una 'maneta' per part del Mallorca B fa dues setmanes.