dilluns, 6 de setembre del 2010

Bany de joc sense premi final

Com sempre, Prats ha creat perill a la defensa arlequinada

Badalona 1-1 Sabadell

Badalona: David Valle, Ferrón, Óscar Ramírez (Bustillo, 64'), Robles, Vázquez, Xavi Muñoz, Sidibé, Santi Villa, Víctor Rodríguez (Max, 62'), David Prats i Sellarès (Charly Ruiz, 80')

C.E. Sabadell: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Robles, Manga (Juvenal, 75'), Puigdollers, Raúl Rodríguez (Hiroshi, 66'), Eneko (Cuenca, 40') i Marc Fernández

Gols: 1-0 Sellarès, 6'; 1-1 Hiroshi, 74'

Espectadors: El Centenari (1.100 esp.). Presència de més de 200 aficionats arlequinats.

Gran partit i sobretot gran segona meitat la que ha protagonitzat el Centre d'Esports Sabadell al Centenari de Badalona que no ha tingut el premi dels tres punts en joc. Primer perquè els arlequinats no han aprofitat les ocasions que han tingut i també per tornar a desaprofitar un penal. Molt fort va començar el Badalona que en els primer quart d'hora de partit va pressionar al Sabadell molt adalt i va crear bastant de perill. El primer avís va arribar al poc de començar Marc Sellarès creuava un xut que De Navas enviava a córner amb la punta dels dits. Poc després, de nou l'ex davanter del Lleida no va perdonar i va aprofitar una centrada per banda dreta per marcar davant del porter madrileny, en possible fora de joc. Mica en mica es va anar despertant el Sabadell. Agustín amb un bon remat de cap va estar a punt d'empatar l'encontre, però la seva rematada va sortir a la dreta de Valle. Manga, amb un llançament de falta directa també es va poder estrenar com a golejador però el seu xut va anar un pèl massa alt. Eneko, abans de ser substituït abans del descans per Isaac Cuenca, va tenir un remat de cap que va sortir alt. D'aquesta manera, el Sabadell marxava amb desaventatja al marcador de forma immerescuda.

Els més de dos-cents seguidors desplaçats a la ciutat badalonina van ser testimonis de la gran segona meitat que van protagonitzar els homes de Lluís Carreras. Amb domini constant de la pilota, pressió als jugadors escapulats e internades per banda, sobretot amb un inspirat Isaac Cuenca van posar setge a la porteria del Badalona. Això sí, sense el premi del gol. Els locals van poder sentenciar el partit amb el segon gol en un contraatac. Tanta insistència havia de tenir el seu regal, i aquest va venir amb un golàs d'Hiroshi, que s'estrena com a golejador arlequinat, que amb un gran xut ajustat al pal esquerre va fer inútil l'estirada del porter badaloní. Ja en el temps de descompte, una passada en profunditat cap al jugador japonés va acabar amb penal comés per Ferrón. Tal i com va passar la setmana passada, aquest cop va ser Puigdollers, es va fallar la pena màxima i no es va poder aconseguir la primera victòria de la temporada.