Aníbal amb dos gols va ser clau en la victòria arlequinada (Foto: CD Mirandés)

CE Sabadell 3-1 CD Mirandés

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Toni Lao, Juanjo, Hidalgo, Longás (Arteaga, min. 74), Gato (Tanabe, min. 81), Collantes i Aníbal (Llorente, min. 88)

Mirandés: Dani Jiménez, Malón, Corral (Flaño, min. 20), Ríos, Lucena (Goiria, min. 77), Nagore, Iriome, Juan Muñiz (Iván Agustín, min. 32), Barahona i Igor Martínez

Gols: 1-0, Aníbal (min. 10);2-0, Collantes (min. 13); 2-1, Iván Agustín (min. 48) i 3-1, Aníbal (min. 66)

Àrbitre: Munuera Montero (Andalús)

Estadi: Nova Creu Alta (2.837 espectadors)

Victòria necessària. El Centre d'Esports Sabadell ha superat el Mirandés i ha sumat tres punts molt necessarias després de tres derrotes consecutives davant l'Sporting, Alcorcón i Hércules. Aquesta darrera derrota va propiciar que dijous Javi Salamero fos cessat del càrrec. De forma provisional, Miquel Olmo, segon entrenador amb el tècnic aragonès, s'ha fet càrrec de l'equip en aquest encontre davant el Mirandés. Un partit que ha servit per trencar la mala dinàmica de resultats i sumar tres punts vitals i més amb els resultats que s'havien donat a la jornada. Ràpidament mostraria el Sabadell les seves intencions de superar el seu rival i Aníbal Zurdo tindria la primera oportunitat del partit. El seu fort xut va sortir fregant el pal de la porteria de Dani Jiménez. A la segona oportunitat no perdonaria l'ex jugador del Guadalajara. Jugada per banda dreta que Collantes guanya per velocitat al seu defensor i aquest fa la passada de la mort cap a Aníbal perquè només tingués que empènyer la pilota per fer l'1-0. El gol donaria molta tranquil·litat a l'equip per afrontar la resta del partit i els sabadellencs no tardarien en augmentar la diferència en el marcador. Només tres minuts més tard, Collantes novament guanya l'esquena a Álvaro Corral, es planta sol davant el porter visitant i el superar per baix per fer el 2-0. En menys de quinze minuts, els arlequinats encarrilaven el partit. El Sabadell amb avantatge en el marcador esperava al darrera a l'espera de sortir ràpidament al contraatac. En una d'aquestes accions, Aníbal hauria pogut fer el tercer gol del partit i segon particular, però un defensa va poder refusa in-extremis a còrner. Gonzalo Arconada movia peces des de la banqueta amb un doble canvi abans del descans, però sense efecte. Amb la victòria provisional 2-0 pel Sabadell s'arribaria al temps de descans. A la repressa, el Mirandés va reduir diferències ràpidament. Una pilota morta dins l'àrea la va aprofitar Iván Agustín, ex jugador del Terrassa, per fer el 2-1. Una mica d'esperança per un Mirandés que no estava fent un gran partit, però que amb aquest gol es tornaven a ficar en el partit. No trigaria el Sabadell a tornar les poses al seu lloc amb un tercer que acabaria sent definitiu. Pilota llarga a l'espai novament per Collantes i aprofitant la sortida a la desesperada del porter pica la pilota per sobre d'aquest i Aníbal a boca de canó fa el tercer gol del partit. Aníbal i Collantes dos dels grans protagonistes del partit: el primer amb dos gols i el segon amb un gol i dues assistències. El Sabadell va poder fer el quart en un bon remat de cap de Martí Crespí a la sortida d'un còrner, però Dani Jiménez va refusar a còrner. El Mirandés tot i ser el dominador de la pilota no va crear cap oportunitat clara de gol sobre la porteria de Nauzet i el Sabadell va poder sumar la cinquena victòria de la temporada.