divendres, 20 de desembre del 2013

El Rival: CD Tenerife

El Tenerife està en un gran moment de forma (Foto: CD Tenerife)

L'últim partit de l'any servirà per a viatjar fins a les illes canàries en busca de sumarr lluny de la Nova Creu Alta un botí molt preuat aquesta temporada i que està costant endur-se punt de camp contrari. El Tenerife d'Álvaro Cervera, tot i no començar amb bon peu la temporada, poc a poc ha anat reaccionant i ha anat acumulant punts, sobretot al seu estadi on han aconseguit derrotar equips importants i que duien molt bona trajectòria com ara Deportivo, Eibar o Las Palmas. Amb un projecte humil i amb la necessitat de mantenirla categoria per tal de consolidar-se al futbol professional novament, els illencs no van fer una gran revolució a la plantilla que havia pujat des de la Segona Divisió B al camp de L'Hospitalet la temporada anterior i va donar la baixa a Tarantino, Yeray González, Ochoa o Jesús Álvaro.

Així doncs, arribarien futbolistes joves i molt interessants com el català Aday que signava procedent de L'Hospitalet, Raúl Cámara del Xerez, Óscar Rico del Cartagena, Carlos Ruiz de la Ponferradina, Aitor Sanz del Real Oviedo, Quique Rivero del Racing Santander, Ricardo de l'Sporting o Borja del Kilmarnock escocès. Tots ells jugadors competitius que estant gaudint de la categoria basant un joc merament defensiu en busca sempre de la intensitat i pressió al rival, més encara quan actuen al seu estadi. A més, continuen respecte la temporada anterior jugadors molt perillosos com el conegut extrem Luismi Loro o Chechu, ex jugador del Girona. Baltasar Rigo, Ros, Aridane, Guillem Martí, però sobretot el canterà Ayoze Pérez que està en un gran moment de forma i que s'està erigint com el referent ofensiu dels canaris i per qui sembla que ja ha mostrat interès el Real Madrid Castilla per fer-se amb els seus serveis aquest mateix mercat d'hivern.

En un estadi on mai hi hem guanyat, la darrera visita que vam fer en partit de lliga a l'Heliodoro Rodríguez López data de la temporada 88-89, llavors també a Segona A on vam perdre per 3 a 1, tot i avançar-nos amb diana d'Urbieta. Posteriorment, els gols del Tenerife serien obra de David de penal, Víctor i Rommel Fernández..