dissabte, 7 de desembre del 2013

17ª Jornada Lliga: FC Barcelona 'B'-CE Sabadell


Derbi. El Centre d'Esports Sabadell afronta la penúltima sortida del 2013 al Mini Estadi, un estadi gens propici pels interessos arlequinats. Serà el segon partit de Miquel Olmo a la banqueta del Sabadell a l'espera de concretar-se el nom del nou entrenador. Un encontre molt complicat davant un Barcelona B que ve de guanyar a Córdoba, però que porta cinc derrotes consecutives al seu estadi i fa tres mesos que no aconsegueix els tres punts com a local.

Pel partit d'aquesta tarda al Mini Estadi, Miquel Olmo no podrà comptar amb els lesionats Javi Barral, Espasandin, Moha i Tamudo. Aquest últim ja es va perdre el darrer partit contra el Mirandés i no s'ha recuperat a temps d'unes petites molèsties musculars. Pel que fa al Barcelona B són baixa Adama i Dongou que han estat citats per Tata Martino pel partit de Copa d'ahir a Cartagena. Tampoc podrà jugar el porter sabadellenc Jordi Masip per una lesió a la mà. Per cert, Eusebio Sacristán va ser sancionat amb dos partits per la seva expulsió a Córdoba i no podrà estar a la banqueta. El seu lloc l'ocuparà l'ex arlequinat Joan Barbarà.

L'encontre corresponent a la dissetena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell com és habitual també oferirà l'encontre en directe. L'àrbitre riojà Daniel Ocón Arraíz dirigirà l'encontre. Aquesta temporada ja va xiular el Sabadell-Deportivo a la Nova Creu Alta que va acabar amb victòria gallega per un contundent 0 a 3.