dilluns, 23 de desembre del 2013

Malefici trencat i fora del descens

Martí Crespí va fer el primer com arlequinat (Foto: LFP)

CD Tenerife 0-3 CE Sabadell

Tenerife: Roberto, Moyano, Bruno, Cabrera, Carlos Ruiz, Cámara, Aitor Sanz, Ricardo León (Aday, min. 64), Suso, Óscar Rico (Borja, min. 45), Cristo i Aridane

Sabadell: Nauzet, Crisitan, Kiko Olivas, Martí Crespí, Toni Lao (Joan Noguera, min. 81), Juanjo, Hidalgo, Longás, Collantes, Gato (Tanabe, min. 68) i Aníbal (Llorente, min. 77)

Gols: 0-1, Martí Crespí (min. 5); 0-2, Hidalgo (p) (min. 58) i 0-3, Aníbal (p) (min. 75)

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Andalús)

Estadi: Heliodoro Rodríguez López (8.924 espectadors)

Per fi! El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa i la segona del 2013 després de 300 dies de la darrera a Chapín davant el Xerez (0-1). Un partit que el Sabadell va dominar de principi a final i va ser mereixedor d'endur-se els tres punts davant un Tenerife inoperant gràcies a la bona feina dels jugadors sabadellencs. Sens dubte, també va ajudar i molt el fet d'avançar-se en el marcador tant d'hora gràcies al primer gol com arlequinat del central mallorquí Martí Crespí. A la sortida d'un servei de cantonada de Gato, Martí Crespí va entrar totalment lliure de marca al segon pal i amb una rematada de primeres amb el peu dret va superar Roberto. Era el minut cinc i el Sabadell es posava per davant en el marcador. Aquest fet va donar molta tranquil·litat als homes de Miquel Olmo que, com hem comentat abans, va controlar el 'tempo' del partit en tot moment. Els primers vint minuts de partit van ser dels millors de l'equip fora de casa del que portem de temporada i Collantes amb un xut des de fora de l'àrea i Aníbal que no va arribar per un pèl a una centrada del mateix Collantes van poder ampliar la diferència en el marcador, però Roberto ho va evitar. A l'altre porteria, Nauzet va evitar l'empat a un després d'una bona rematada del potent davanter canari Aridane. Possiblement aquesta va ser l'única clara ocasió del Tenerife en tot l'encontre, ja que Nauzet va viure el partit relativament tranquil si ho comparem amb d'altres ocasions. Sense temps per més, el Sabadell marxava al descans amb avantatge en el marcador gràcies al gol de Martí Crespí. Per primer cop aquesta temporada, el Centre d'Esports arribava al descans fora de casa amb un resultat favorable. En el segon temps, Álvaro Cervera va moure peces i va fer entrar el davanter Borja en substitució d'Óscar Rico per tal de donar més 'punch' a l'atac tinerfeny. Però res va fer canviar la tònica del partit. El Sabadell continuava tenint el partit controlat i eren els sabadellencs qui tenien les millors ocasions. Longás amb un potent xut des de la frontal de l'àrea va rematar fregant el travesser i Gato amb un xut creuat han pogut fer el 0-2. Aquest segon gol arribaria des del punt de penal. En una bona jugada col·lectiva, la pilota arribava a Toni Lao i aquest era objecte de penal per part de Javi Moyano. El capità Antonio Hidalgo va agafar la responsabilitat i va fer pujar el segon gol al marcador que va donar encara més tranquil·litat als homes de Miquel Olmo. Minuts més tard, Aníbal també des del punt de penal va sentenciar el partit amb el tercer i definitiu gol. Raúl Cámara va cometre penal sobre Cristian. D'aquesta manera, el Sabadell sumava la primera victòria lluny de la Nova Creu Alta i acabava el 2013 fora de les posicions de descens i passarà aquesta setmana festiva una mica més tranquil. L'efecte Miquel Olmo ha donat els seus fruits i el Sabadell ha sumat nou punts dels darrers dotze.