dissabte, 14 de desembre del 2013

18ª Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Zaragoza


Darrer partit a casa de l'any. El Centre d'Esports Sabadell vol donar l'última alegria a l'afició en aquest 2013 a la Nova Creu Alta. Després de la derrota al Mini Estadi davant el Barcelona B, els homes de Miquel Olmo volen sumar la segona victòria consecutiva a l'estadi després de vèncer al Mirandés per 3 a 1. No serà gens fàcil perquè ens visita un ex Primera Divisió com és el Real Zaragoza que, a més, arriba amb tres victòries consecutives i a les portes del PlayOff d'ascens.

Per aquest important encontre, Miquel Olmo, que va ser confirmat aquesta mateixa setmana com a entrenador oficial, no podrà comptar amb els lesionats Espasandin, Moha, Goni i Pablo Ruiz que aquesta setmana ha patit una lesió muscular que el tindrà tres setmanes de baixes. La nota positiva és la recuperació de Raúl Tamudo. Tres jugadors com Juanjo Ciércoles, Rúper i Barral amb problemes estomacals són dubte fins a darrera hora. Paco Herrera, ex jugador del Sabadell i ara entrenador del Real Zaragoza, no podrà comptar amb Abraham Minero que en el darrer entrenament va patir una trencament muscular.

L'encontre corresponent a la divuitena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell també hi serà a la Nova Creu Alta per poder seguir el minut a minut. El càntabri Francisco Manuel Arias López serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Ja va xiular al Sabadell aquesta mateixa temporada al Toralín de Ponferrada on els sabadellencs van caure derrotats per 2 a 0.