diumenge, 13 de novembre del 2011

Primera derrota a casa davant un gran rival

Tot i alguns intents, el Sabadell no va poder plantar cara al conjunt andalús.
Sabadell 0-3 Córdoba

Sabadell: De Navas, Songo’o, Bermudo, Toni Lao, Olmo, Samuel (min. 65 Puigdollers), Áaron Bueno (min. 56 Fran Piera), Héctor Simón, Florian, Arteaga (min. 73 Joaquin) i Lanzarote.

Córdoba: Alberto, Fuentes, Gaspar, Borja, López Garai, Hervás (min. 86 Aguilar), Prieto, López Silva (min. 82 Quero), Charles, Patiño (min. 73 Pepe Díaz) i Fernández.

Gols: 0-1 Patiño (min. 12), 0-2 Charles (min. 58), 0-3 López Silva (min. 70)

Estadi: Nova Creu Alta (5.500 espectadors)

Res a fer en la que seria la primera derrota a casa de la temporada per un Sabadell que no va tenir cap opció de puntar davant un Córdoba que es va mostrar molt superior als nostres. Els andalusos amb la lliçó ben apresa van ofegar durant els 90 minuts de joc la nostra sortida de pilota, cosa que els va permetre ser amos de la situació en tot moment. Tampoc el nostre centre del camp va trobar-se còmode i ens vam veure superat pels homes de Paco Jémez que realitzarien un gran treball de desgast i de creació, sobretot a les botes del jove Javi Hervás que faria un gran partit a la Nova Creu Alta. Amb tot això, la parcel•la ofensiva deixaria d’existir i el porter visitant, Alberto, seria un espectador més durant gairebé tot el partit. Ben aviat es començarien a torçar les coses i amb uns laterals força espessos, arribaria una internada per banda dreta on de manera incomprensible i sense oposició, Borja posaria la pilota al cap d’un Patiño que sol al segon pal només va tenir que empènyer la pilota al fons de la xarxa. Es veia a venir i és que pocs instants abans David De Navas ja ens va salvar treient una mà miraculosa a peus de Charles. El domini era absolut dels visitants i les arribades s’anirien produint en tot un primer temps on no vam existir ni trobar el lloc damunt el rectangle de joc. El segon període no va ser gens millor que el primer i el partit quedaria sentenciat ben aviat i a falta de més de mitja hora per concloure’l. Una pèrdua de pilota al centre del camp va permetre a Charles muntar una contra que tot sol es va encarregar de materialitzar davant un desesperat De Navas. L’eficàcia en els metres finals ens acabaria destrossant per un Córdoba que va deixar molt bones sensacions en el seu pas per Sabadell. Els nostres seguien esforçant-se intentant arribar a porteria contrària amb més fluïdesa, però els blanc-i-verds amb una gran contundència defensiva no ens donarien cap concessió per reduir diferències. A més el tercer tampoc tardaria en arribar en una altra badada defensiva i on López Silva va tenir temps de controlar l’esfèrica i xutar des de dins l’àrea d’un De Navas que va mostrar-se impotent per no poder evitar el tercer de la nit. A partir de llavors i amb el resultat decidit es van viure minuts estèrils on el Sabadell hauria pogut fer el gol de l’honor primer en un xut llunyà de Joaquin que Alberto refusaria i en el que Florian tampoc estaria encertat per acabar amb èxit la jugada. Poc més va donar de si un partit que merescudament no vam poder guanyar i que significava la primera derrota a casa de la present temporada.