Pírrica igualada per un bon partit

Sabadell 2-2 Múrcia

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, Redondo (min. 73 Fran Piera), Toni Lao, Samuel, Ciércoles, Arteaga (min. 65 Áaron Bueno), Juvenal, Florian (min. 58 Baha), Puigdollers i Lanzarote.

Múrcia: Alberto, Óscar Sánchez, Jorge, Amaya, Molinero, Iturra, Pedro (min. 67 Mario Marín), Richi, Chando (min. 75 Oriol), Cerrajería (min. 59 Isaac) i Emilio.

Gols: 1-0 Lanzarote (min. 12), 1-1 Pedro (min. 41), 1-2 Jorge (min. 48), 2-2 Baha (min. 80)

Estadi: Nova Creu Alta (3.700 espectadors)

En un horari intempestiu, diumenge a les 21:30 i en una nit freda que va notar-se en l’entrada que presentava l’estadi, però calenta en la sortida dels nostres que tindria com a protagonista un Florian que disposaria de les dues primeres oportunitats, sobretot una d’elles molt clara al minut 6, però sol davant Alberto no el sabria superar. Acte seguit avisaria Lanzarote amb un xut que altre cop el porter visitant tornaria a desbaratar però on no podria fer-hi res seria al minut 12 quan una passada a l’espai de Puigdollers cap al mateix Lanza, serviria per a que el barceloní superés Alberto amb un tir creuat. Es feia justícia al bon partit que estava realitzant el nostre equip. Però a partir de llavors serien els murcians qui poc a poc anirien agafant el timó de l’encontre tot i que el seu primer xut no arribaria fins al minut 25 on Emilio de falta directe posaria a prova a David de Navas. Sense crear un perill excessiu els homes d’Iñaki Alonso anirien fent recular als nostres amb el pas del temps. A la contra però intentàvem fer mal i Óscar Ramírez al minut 35 va estar a centímetres d’aconseguir el gol de la jornada amb un xut des del mig del camp que acabaria estavellant-se contra la creueta de la porteria murciana. Un desencís general al veure que la genialitat del lateral no acabaria en gol i que aniria en augment quan una errada dels nostres en la sortida de la pilota serviria per a que Cerrajería centrés i Pedro al segon pal anotés l’empat. Un resultat que hauria pogut moure’s altre cop abans del descans amb un xut de Juvenal que marxaria fregant el pal o al minut 42 en un servei de Lanzarote cap a Florian que finalitzaria amb una altra gran intervenció d’Alberto, millor jugador visitant en un primer període que de manera molt injusta acabava en taules. La segona meitat no podia començar pitjor quan als 48 minuts una falta botada per Pedro la remataria al segon pal i sense cap oposició el central Jorge que amb el seu sisè gol a la lliga donaria la volta al marcador. Fou un cop molt dur per als nostres que van continuar dominant i acostant-se amb perill a l’àrea murciana tot i que sense massa clarividència. Encara es va acusar més el domini saballut quan Molinero als 62 minuts va veure la segona groga per una clara falta sobre Baha que feia poc que era sobre el rectangle de joc. Les arribades s’anirien succeint per un Sabadell que mereixia un millor premi i a falta de deu minuts per concloure el partit una passada de Toni Lao a l’espai deixava a Nabil Baha sol davant Alberto que en el segon remat acabaria marcant davant l’alegria de l’aifició. Fins al final els nostres van volcar-se en busca del tercer i a prop el tindríem en un xut de Fran Piera, un altre de Puigdollers i un remat altre cop de Baha que aturaria Alberto. Al final injust repartiment de punts per un Sabadell que va merèixer molt més.