dissabte, 19 de novembre del 2011

14a Jornada Lliga: Girona F.C.-C.E. Sabadell


Toca sumar. Després de dues dures derrotes consecutives davant el Gimnàstic de Tarragona i Córdoba, amb sendes golejades, i cinc partits seguits sense guanyar, el Centre d'Esports Sabadell ha de refer-se i aconseguir els tres punts per trencar la dinàmica negativa que l'ha fet sortir de les posicions d'ascens a Primera per primer cop en tota la temporada. El Girona, per la seva banda, va guanyar al líder Hércules en el darrer partit a Montilivi i té la morals pels núvols.

Pel que fa a l'actualitat, Lluís Carreras recupera a jugadors com Nabil Baha, Ramírez i Juvenal, que ja ha tornat del doble compromís amb la seva selecció. Continuen de baixa els porters Mackay i Oriol Torres, Redondo, Álex Cruz , Pablo Ruiz i els lesionats de gravetat Fito i Eneko Fernández. A més, Joaquín Rodríguez és baixa de darrera hora per un problema muscular que es va fer en l'entrenament d'ahir divendrs. Pel que fa al Girona F.C., Raúl Agné té les baixes de Marcos Tébar per sanció i Acuña, Ion Vélez i Richy per sanció. És dubte fins a darrera hora el migcampista Juanlu Hens.

El partit donarà inici a les 18h. i serà arbitrat per l'aragonés Jaime Latre. Un àrbitre que ha xiulat en sis ocasions al Sabadell amb un balanç de quatre victòries, un empat i una derrota. L'encontre es podrà seguir a través d'Esport3 i us informem que en la seu social de la Penya -Bar la Llar, al carrer Salut, 11- podreu veure el partit rodejat d'arlequinats i en pantalla gegant.