diumenge, 20 de novembre del 2011

Bon punt aconseguit a base de treball i esforç

Girona 1-1 Sabadell

Girona: Santamaría, Jose, David García (min. 64 Dani Nieto), Richy, Migue, Dorca, Moha, Garmendia, Coromines, Jandro (min. 56 Juanlu) i Saizar (min. 71 Benja).

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, David Bermudo, Toni Lao, Olmo, Héctor Simón, Arteaga (min. 72 Juvenal), Ciércoles, Florian (min. 68 Baha), Puigdollers (min. 80 Fran Piera) i Lanzarote.

Gols: 0-1 Lanzarote (min. 12), 1-1 Moha (min. 39)

Estadi: Montilivi (4.500 espectadors)

Tot i les sis jornades de manera consecutiva sense guanyar, el Sabadell trencava la mala dinàmica dels dos últims partits on havíem perdut clarament sense fer cap gol i encaixant-ne vuit. Per això el derbi de Montilivi es convertia en una prova de foc per uns jugadors que a base de treball i molt d’esforç i damunt un terreny de joc molt pesat per culpa de la intensa pluja que va caure durant el partit, van aconseguir arrencar un valuós punt a domicili. Ben aviat ens hauríem pogut avançar al marcador quan una errada defensiva dels locals va deixar en bona posició a un Florian que amb una vaselina des de la frontal tindria la primera gran oportunitat per marcar. Els instants inicials és on es va veure la millor imatge d’un Sabadell que amb el pas dels minuts aniria reculant i cedint el domini als homes de Raul Agné. Però passat el minut 10 una centrada per banda esquerra de David Bermudo la remataria al segon pal i de primeres Manolo Lanzarote que perforaria amb un autèntic golas la porteria d’un Santamaría que res va poder davant el míssil del barceloní. El gol seria celebradíssim per als més de 200 aficionats saballuts que es desplaçaren fins a la ciutat immortal i que van aguantar estoicament sota la intensa pluja. Amb l’avantatge al marcador vam tenir controlar al rival durant força minuts però poc a poc els gironins recuperarien el centre del camp i haurien pogut igualar si l’àrbitre hagués assenyalat un clar penal sobre Jandro. També Dorca en un gran tir que va fer lluir David de Navas, però on res va poder fer el madrileny, seria als 40 minuts en una contra per banda esquerra que Moha i en posició més que dubtosa marcaria amb un xut creuat. La igualada feia justícia pels mèrits que els dos equips havien fet durant un primer temps que acabaria amb un xut dels locals que per poc es va perdre ben a prop del pal de la porteria arlequinada. El segon temps i amb els jugadors molt cansats per l’esforç físic realitzat durant el primer període, es va poder veure a un Girona més dominador i un Sabadell que aguantant al darrera buscava unes contres que mai acabarien sent perilloses. Els canvis que introduirien ambdós entrenadors tampoc acabarien de cristalitzar en forma de gol, però si que vam poder veure de nou a Nabil Baha damunt un rectangle de joc i deixant detalls interessants ja en el minuts finals. El Girona va tenir a prop el gol en dus ocasions on Migue després d’un servei de cantonada posaria a prova a De Navas i un xut de Juanlu que marxaria massa alt. També nosaltres vam tenir en els darrers instants una contra on per molt poc no hi va arribar un Lanzarote que s’hagués plantat sol davant Santamaría. Al final repartiment de punts en un derbi vibrant i molt intens.