dilluns, 25 d’octubre del 2010

Just empat en un partit poc lluït

Puigdollers ha avançat el Sabadell amb un golàs de falta


Hospitalet 1-1 Sabadell

Hospitalet: Craviotto, Iván Hammouch, Barón (min. 60 Cristian Alfonso), Manel, Lucas Viale, Velamazán, Pitu, Coromines (min. 60 Marc Pedraza), Sergio Cirio (min. 67 Cristian Gómez), Cristian Lobato i Eloi Fontanella.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Azparren, Ciércoles (min. 46 Robles), Raúl Rodríguez (min. 52 Hiroshi), Fito (min. 73 Juvenal), Marc, Puigdollers i Cuenca.

Gols: 0-1 Puigdollers (min. 17), 1-1 Velamazán (min. 27)

Estadi: Feixa Llarga (900 espectadors)

Partit treballat i sense massa ocasions de gol va ser el que van poder veure els més de 300 seguidors saballuts que van desplaçar-se fins a la Feixa Llarga. Els locals que encara no han guanyat al seu estadi van ser un rival perillós i van oferir una millor imatge del que realment reflecteix la classificació. Però el partit hagués pogut canviar ja al primer minut quan una centrada des de la banda dreta de Raúl Rodríguez la va rematar de primeres un Fito que enviaria el seu tir fregant el pal d’un Craviotto que ja es veia superat. Va ser llavors quan els homes de Pedraza van intentar dominar el centre del camp on Velamazán feia pensar als seus movent-los amb criteri. Tampoc ens vam quedar enrere i la bona feina dels nostres a la zona ample va ser clau per acabar aconseguint un resultat positiu, ja que a la Feixa Llarga les bandes no van ser igual de profitoses que en d’altres ocasions. Fins que al minut 17 va arribar el golas sabadellenc amb un xut de falta de Puigdollers que acabaria entrant per tot l’escaire. Seria el primer gol a la lliga del granollerí i que va celebrar amb molta ràbia. Però l’alegria duraria poc ja que els locals amb el gol en contra van espavilar i en una pilota perduda a la frontal de l’àrea serviria per a que Toni Velamazán amb un fort xut acabés introduint la pilota dins la xarxa d’un De Navas que res va poder fer. El segon temps va ser menys intens i sense massa oportunitats en cap de les dues porteries. Únicament l’Hospi amb xuts llunyans intentaria sorprendre un molt segur porter arlequinat que va desbaratar tots els intents riberencs. Però la jugada polèmica del partit encara havia d’arribar i no seria fins al minut 77 quan Hiroshi va ser envestit dins l’àrea local pel porter Craviotto que en una mala sortida faria un penal clamorós que l’àrbitre, incomprensiblement, no assenyalaria. Inclús el davanter japonès va tenir la última opció al minut 89 en un remat des de dins l’àrea i a la mitja volta que acabaria desviant el defensa Manel a servei de cantonada. Al final empat just en un partit intens i emocionant que no va deixar content del tot a cap dels dos equips.