dissabte, 2 d’octubre del 2010

El Rival: U.D. Alzira

Castell i 'Peque' són companys a l'Alzira


Una temporada més tard torna l’Alzira a la Segona B. L’any passat van finalitzar la temporada en 2a. posició, per darrera del Gandia. Van desfer-se de l’Ejea primer, posteriorment de l’Ayamonte i per últim al Jerez, botxí del Reus. L’entrenador, Fernando Maestre, acabaria marxant al no arribar a una acord amb la directiva. El seu substitut és Jero López, un home sorgit del planter del Vila-real, amb experiència a la Tercera Divisió valenciana, debutant a la categoria de bronze.

Els del Lluís Suñer Picó, després del retorn, no volen un pas efímer per la categoria i és per això que s’han reforçat a consciència amb jugadors molt experimentats i que ja porten molts anys a Segona B. És el cas del porter Pociello que arriba després de les poques oportunitats al Girona. En defensa hi destaca el central paraguaià Amarilla que va actuar la campanya anterior al Sant Andreu i que en fa dues ja va jugar a un gran nivell a l’Alzira, tot i el descens. A més l’ex-arlequinat Albert Aybar 'Peque', després del seu pas pel Benidorm, també va firmar. No serà l’únic amb passat saballut ja que han incorporat a Pepe Castell que ha ser una peça important en la conducció del joc alzireny. Però possiblement un dels jugadors amb més qualitat que han incorporat és el també centrecampista Ruano, procedent de l’Alavès, que ha de ser la referència de l’equip. De l’atac caldrà anar en compte amb el rapidíssim Pulga, procedent del Toledo, o amb el mallorquí Juanpe procedent del Tatran Pevrov eslovac. També serà important l’aportació d’Adrián Lechuga que venia del filial del Betis i la del veterà Tino, a qui ja ens vam enfrontar quan era a les files del Santa Eulària d’Eivissa.

L’última visita de l’Alzira a la Nova Creu Alta data de la temporada 2008-09 en un partit molt disputat i on vam acabar imposant-nos, per 2 a 1, remuntant un gol inicial de N’Kendo. Joel i Juvenal, amb un golàs des de fora de l'àrea, van certificar un triomf que va ser possible gràcies a l’errada al minut 90 de David Cabarcos que sol davant De Navas va xutar fora per molt poc.