Hiroshi ha marcat el gol de la classificació

Oriol Torres, Arnau, Pagès, Robles, Juvenal, Àlex Ruiz, Aitor Ramírez, Azparren (min 45, Lao), Chica (min 32, Fito), Jordi Sánchez (min 67, Hiroshi) i Nélber.

UE Lleida:
Palau, Dupi, Miki, Jesús (min 66, David), Salat (min 33, Cheikh), Pau, Asier, Dani, Yerai, Pujol (min 59, Gallego) i Gabernet.

Gol: 1-0 Hiroshi (min 68).

Estadi: Nova Creu Alta (400 espectadors).

Freda nit per un partit entretingut, on Carreras ha fet una convocatòria per a rodar als jugadors menys habituals de la plantilla i per a posar una mica més en forma als que sortien de lesions, conjuntament amb tres canterans als quals els ha premiat amb un partit oficial.

Al principi del partit, el Lleida ha intentat sorprendre amb algun xut llunyà, sense problemes per a la defensa vallesana, però el primer avís seriós l'ha posat Juvenal al quart d'hora. Azparren per una entrada lletja al minut 22, ha rebut la tarja groga, però ha marcat territori als davanters lleidatans. El partit s'ha escalfat momentaneament però quan semblava tot més calmat, Chica s'ha lesionat i ha hagut se res retirat en llitera, a l'igual que Salat, de l'equip rival, amb molèsties. Ha calgut arribar al minut 34 per a veure una bona rematada a la sortida d'un córner, amb un Azparren que només el porter de la terra ferma li ha impedit marcar.

Al primer minut de la segona part, l'àrbitre ha anul·lat correctament un gol als de ponent, per falta sobre el porter, i a partir d'allà el domini arlequinat s'ha fet més palès. Juve a pilota aturada ha tingut un parell d'oportunitats que han anat per sobre el travesser, i al minut 67, el canvi clau que ha trencat el partit, Hiroshi entrava, per a la primera pilota que ha tocat, a passada d'Arnau, ha rematat i el porter l'ha tret miraculosament sota pals, per provocar el córner, que ara si, Hiroshi, de cap i marcant els temps ha convertit en gol. A partir d'aquí, el Lleida hi ha posat ganes, però poc cap. Oriol amb els punys ha tret una pilota del cap de Cheik al moment de rematar, com a màxim perill, i Juvenal a l'últim minut ha tingut el 2-0 en una falta però el porter del Segrià l'ha aturat.