dimarts, 26 d’octubre del 2010

Derrota cruel en temps d'afegit

Chica va tenir la millor ocasió del Sabadell B


C.E. Sallent 1-0 C.E. Sabadell B
.
C.E. Sabadell B: Albert, Marc Domènech (Mario Quereda, 46'), Antonell, Christian Castet, Xavi Nobau (Pinilla, 83'), Igor (Mamadou, 73'), Parra, Chica, Jordi Sánchez (Eric, 46'), Toni Delgado (Marcos, 89') i Claudio.
.
Gol: 1-0 min. 93
.
Nou desplaçament del filial arlequinat en que torna de buit. Després de la victòria en el debut al camp del Llinars, el Sabadell B ha encadenat tres derrotes a domicili. I això que en el partit del passat dissabte, els homes d'Aleix Giol van fer mèrits suficients per endur-se els tres punts en joc. Van ser dominadors clars del partit, però les ganes de marcar el gol de la victòria va fer descuidar la defensa i rebre un gol en temps de descompte. Com diem, el Sabadell B va portar el ritme del partit amb possessions llargues de pilota, buscant entrar per banda, sobretot la dreta per on jugava Chica, però no va estar encertat de cara a porteria. El Sallent arribava tímidament a la porteria arlequinada i només va crear gran perill a pilota aturada. En dues faltes gairebé consecutives, Albert es va lluir evitant el gol local. També el Sabadell va tenir la seva gran ocasió a la primera meitat, com un xut un pèl creuat de Claudio. El mateix davanter va ser objecte d'un possible penal.
.
La segona meitat va seguir la mateixa tònica que la primera, però amb el Sabadell assetjant encara més la porteria del Sallent. L'ocasió més clara del partit va arribar gairebé a l'equador del segon temps quant Chica, en un mal rebuig del porter i a porteria buida, va enviar la pilota fora quant tothom cantava el gol. El domini era aclaparador del Sabadell que arribava amb relativa facilitat a tres quarts de camp, però faltava acabar les jugades. El Sallent, ben posicionat defensivament, esperava la seva oportunitat en el contraatac. Amb els arlequinats abocats en busca del gol de la victòria, els locals van trobar més espais i van gaudir d'un parell d'ocasions força clares ja a les acaballes del partit. Un u contra u que Albert va treure amb els peus, una vaselina que va sortir massa alta i a la tercera, malauradament, va ser la vençuda. Un mal rebuig defensiu va fer que li quedés la pilota morta dins l'àrea al davanter i aquest amb un fort xut no va desaprofitar l'ocasió. Tot just treure el Sabadell de centre, l'àrbitre va xiular el final del partit certificant una nova derrota arlequinada lluny d'Olimpia.