dimecres, 27 d’octubre del 2010

Derbi amb empat

Les arlequinades no van poder emportar-se el derbi, a pesar d'obrir i tancar el marcador.
.
C.E. Sabadell 2-2 At. Can Deu
.
C.E. Sabadell: Segura, Carla Ucero, Barceló, Gisela, Carla López, Tania, Kosy, Ana Aranda, Yaiza, Peque i Lídia Romero. També van jugar Judith, Mélany, Arantxa, Maria i Cèlia.

Gols: Tania Cabello (min. 12) i Ana Aranda (min.45).

Estadi: Olímpia (100 espectadors).

Aquest dissabte, 23 d'Octubre es va disputar a la ciutat esportiva Olímpia un dels derbis de la ciutat, que va acabar amb un empat a dos que va donar els punts a repartir, però que no va deixar contentes del tot a cap de les contendents.

A la primera part, de bon principi es va veure que cap dels dos equips renunciava a res. Ja als 8 minuts, Segura havia d'enviar a córner un bon xut de les de Can Deu, i les arlequinades van respondre, al cap de quatre minuts, amb una incursió per banda dreta de Tania, que va xutar i una jugadora rival va desviar la trajectòria i va fer pujar el 1-0 al marcador. En una desgraciada següent jugada, Barceló i Segura van xocar al voler tallar una jugada rival, i van deixar sola a una davantera rival per a aconseguir el 1-1. Segura, a pesar del dolor del cop, va decidir continuar sobre la gespa, visiblement lesionada. El Centre d'Esports es va saber recuperar, i va posar el punt de mira a la porteria rival. Kosy va avisar amb un xut desviat des de fora l'àrea, al minut 19, Tania va fer tremolar el pal en la següent jugada i a la mitja hora, la portera roig-i-verd va refusar primer un xut de Carla López i posteriorment aturar un gran xut de Tania. Desgraciadament, quan es perdona tant, et passa factura, i a la següent jugada, el Can Deu es posaria per davant al marcador a la sortida d'un córner. El Sabadell va seguir intentant-ho, i desprès de que al minut 33 la portera visitant enviés a córner un gran xut d'Ana Aranda, no va poder fer res en el minut de descompte quan la mateixa Aranda va recollir una pilota extraviada a l'àrea nordenya per a marcar el 2-2 amb el que es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Can Deu va sortir més incisiu. Al minut 5 ja havia disparat dos cops contra l'arc arlequinat, però la primera va anar fora i la segona Segura la va aturar sobradament. Arantxa als deu minuts va enviar la bola ajustada al pal, però per un pam desviada, i la resposta del Can Deu va ser enviar una falta al pal esquerra al quart d'hora. El partit va entrar en una fase de lleu domini verd-i-vermell, sempre estavellant-se davant una atenta defensa arlequinada o una lesionada però insuperable Laura Segura, fins que a la mitja hora de partit, primer una jugada confusa dintre de l'àrea i desprès un mal refús, que Aranda va enviar fora per poc, no van tornar a donar senyals del perill arlequinat. Cap a les acaballes del partit, Cèlia va provar dos cops el xut a porta, trobant les mans d'una notable portera rival, i el partit es va anar endurint fins al final, amb un empat que no va acabar de convèncer a quasi ningú.