divendres, 21 de febrer del 2014

El Rival: CD Numancia

Gran temporada la que està fent l'equip d'Anquela (Foto: CD Numancia)

Nova revàlida a l'estadi davant un Numancia amb ganes de continuar lluitant per la zona alta després d'una molt bona primera volta de la mà del seu tècnic Anquela, que està donant força al projecte sorià després d'algunes temporades més dubitatives. Es tracta d'un equip que es basa sobre la seva solidesa defensiva i a qui és complicat fer-li gols, ja que és un dels conjunts que menys en rep, encara que l'han penalitzat també els molts empats que han anat sumant al llarg del campionat. És una plantilla molt ben equilibrada, on el treball col·lectiu i la pressió sobre els seus rivals són el seu major argument per sumar punts, sobretot al seu estadi que és on s'han mostrat més forts. De fet, fins a la jornada setze i davant el llavors intractable líder, el Recreativo Huelva, no van caure per primera vegada aquesta temporada a Los Pajaritos en un partit que va finalitzar 2 a 3.

Tenen futbolistes amb molta qualitat i molt decisius començant sota pals amb Biel Ribas, que una campanya més és el porter titular dels sorians salvaguardat per una sòlida línia defensiva. També el centre del camp combina la força i el talent on homes com Palanca, Antonio Tomás, Bedoya, Vicente o Julio Álvarez poden resoldre un partit en qualsevol moment. Mentre que al davant els seus màxims artillers són els de sempre: Natalio i també un Sergi Enrich que està aprofitant molt bé les oportunitats de que disposa. Lluny del seu estadi són un equip complicat de batre i han aconseguit molt bons resultats com els empats sumats a Lugo, Girona, Mallorca o a Riazor o els triomfs sumats a Alcorcón i Zaragoza que donen a entendre el potencial d'un dels conjunts que menys derrotes ha patti durant el que portem de temporada.

La darrera visita que el Numancia va fer a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en un partit que vam guanyar per 2 a 1 amb gols de Moha i Collantes per part saballuda i de Juanjo per part soriana, que gairebé sentenciava la permanència dels nostres una temporada més a la Segona Divisió A.