diumenge, 23 de febrer del 2014

27ª Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Numancia


Trencar la mala dinàmica. Aquest és l'únic objectiu d'un Sabadell que suma cinc jornades consecutives sense guanyar i que ha deixat enrera les bones sensacions i els bons resultats amb l'arribada de Miquel Olmo. A més, la jornada està sent positiva i no queda un altre que sumar els tres punts i esvair vells fantasmes del passat. No serà gens fàcil, ja que el Numancia és un dels millors equips com a visitants i no perd lluny de Los Pajaritos des del mes de novembre. A més, és el segon equips que menys gols encaixa només superat pel Deportivo i fa quatre partits que aconsegueix deixar la porteria a zero.

Per aquest encontre trascedental, Miquel Olmo té les baixes per lesió de Fernando Llorente, Sotan Tanabe, Pablo Ruiz i Antonio Hidalgo. A més del sancionat Moha que encara li resten tres partits de càstig per la seva expulsió davant l'Alavés. Carlos Clerc, que ja va debutar la passada setmana a Ipurua, ho podria fer a la Nova Creu Alta i a l'onze titular. Raúl Tamudo, que fa un parell de partits que no juga, també podria sortir d'inici. Pel que fa al Numancia de José Antonio Anquela té la baixa per lesió de Del Pino que es va trencar els lligaments del genoll ara fa unes setmanes.

L'encontre corresponent a la 27a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 16h i serà retransmès per Esport3. També és podrà seguir per Internet a través de LaLigaTV, el  nou canal oficial de la LFP. L'àrbitre basc Ricardo De Burgos Bengoetxea serà l'encarregat de dirigir l'encontre. En els nou enfrontaments entre Sabadell i Numancia sempre han marcat els dos equips. El partit promet gols.