dimarts, 7 de gener del 2014

Gran regal de Reis!

Moment del golàs de Collantes que significava el 2-0 (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 3-2 Real Madrid Castilla

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Toni Lao, Juanjo, Longás, Hidalgo (Llorente, min. 70), Collantes, Gato (Tamudo, min. 76) i Aníbal (Carlos Hernández, min. 80)

Castilla: Pacheco, Quini, Noblejas, Cabrera, Llorente, Lucas Vázquez, Mascarell, Jaime Romero (Burgui, min. 60), José Rodríguez (Sobrino, min. 65), Borja García i De Tomás (Rozzi, min. 70)

Gols: 1-0, Aníbal (min. 4); 2-0, Collantes (min. 10); 2-1, Llorente (min. 17); 3-1, Hidalgo (min. 53) i 3-2, Aníbal (p.p.) (min. 79)

Àrbitre: Sagues Oscoz (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (4.660 espectadors)

Tercera victòria consecutiva. El Centre d'Esports Sabadell va completar un dels millors partits de la temporada i va derrotar per 3 gols a 2 al Real Madrid Castilla. Un filial madridista que, tot i estar en descens, arribava a la Nova Creu Alta en clara dinàmica positiva després del canvi d'entrenador de feia unes setmanes. Des de l'arribada de José Manuel Díaz el Castilla encara no coneixia la derrota i sumava quatre victòries consecutives. El Sabadell va fer baixar del núvol als joves jugadors madridistes i va sumar la tercera victòria consecutiva. La quarta en cinc partits amb Miquel Olmo a la banqueta, fet que ha provocat el segon millor inici d'un entrenador del Sabadell en els primers cinc encontres. Només superat per les cinc victòries de Emilio Berkessy. El canvi de dinàmica és evident i els arlequinats s'han col·locat en mitja taula, quatre punts per sobre de les posicions de descens. El partit va començar molt mogut i Raúl De Tomás va tenir la primera oportunitat del partit. Després d'una bona jugada individual la seva rematada va picar al pal donant el primer ensurt als prop de cinc mil espectadors que van soportar la pluja a la Nova Creu Alta. La falta d'encert del davanter blanc la va aprofitar Aníbal Zurdo per fer el primer gol del partit després d'una bona jugada combinativa entre Gato i Longás. Ràpidament tornaria a marcar el Sabadell fent el 2-0. En aquesta ocasió, el protagonista seria Collantes que amb un gran xut amb l'esquerra superaria Pacheco per dalt fent entrar la pilota per l'escaire. El Castilla no s'enfonsaria i a la sortida d'un còrner retallaria diferències amb un cop de cap de Llorente. Amb aquest resultat favorable als sabadellencs s'ha arribat al temps de descans. A la segona meitat, el Sabadell ha sortit decidit a buscar un tercer gol que donés més tranquil·litat a l'equip i l'ha trobat en un llançament de falta directe d'Antonio Hidalgo que ha picat en la tanca i ha despistat Pacheco. Amb el 3-1 al marcador semblava el partit força control·lat, però el Sabadell s'ha quedat amb un home menys per doble targeta groga a Juanjo Ciércoles. Les coses s'acabarien de complicar un parell de minuts després amb una jugada desafortunada que acabaria amb el 3 a 2 del Castilla. Una falta lateral l'ha desviat Aníbal sobre la pròpia porteria fent inútil l'estirada de Nauzet. Els deu minuts restants serien d'autèntic patiment per l'afició que veuria com el Castilla es llençava decididament a l'atac en busca de l'empat a tres. Només en un xut des de fora de l'àrea va estar a prop d'aconseguir-ho, però Nauzet ha tornat a ser salvador pels arlequinats. Tamudo al contraatac hauria pogut sentenciar el partit, però el seu xut va sortir massa alt. Finalment, victòria patida però merescuda del Sabadell que es situa amb 27 punts a falta només d'una jornada per acabar la primera volta del campionat.