diumenge, 12 de gener del 2014

21ª Jornada Lliga: RC Recreativo-CE Sabadell


Últim partit de la primera volta. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Huelva per enfrontar-se al Recreativo de Sergi Barjuan i tancara una primera volta que ha anat clarament de menys a més. Els arlequinats buscaran al Nuevo Colombino la quarta victòria consecutiva i acabar la primera volta del campionat amb 30 punts, els mateixos que la temporada passada. Davant tindrà un Recreativo que, tot i estar en una mala dinàmica de resultats i no guanyar a casa des del mes d'octubre, ocupa una de les posicions de playoff d'ascens.

Per aquest encontres, Miquel Olmo no podrà comptar amb Cristian García i Juanjo Ciércoles sancionats i Gato, Pablo Ruiz, Goni, Moha i Espasandín lesionats. Aquest últim ha passat aquesta mateixa setmana per quiròfan per solucionar els seus problemes a l'estràgal. Antonio Gómez i Joan Noguera, jugadors del filial, completen la convocatòria. Pel que fa a l'equip dirigit pel vallesà Sergi Barjuan no podrà comptar amb el defensa Ruymán que va ser expulsat a Córdoba.

L'encontre entre Recreativo i Sabadell corresponent a la 21ª jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17 i no serà retransmès per televisió. L'única forma de seguir-ho serà a través dels companys de Ràdio Sabadell com cada setmana. El madrileny José Luís Lesma López serà l'encarregat de dirigir l'encontre al Nuevo Colombino. La darrera visita dels arlequinats a Huelva va acabar amb golejada per 2-5 la temporada passada.