diumenge, 26 de gener del 2014

23ª Jornada Lliga: CE Sabadell-SD Ponferradina


Oblidar Mallorca. El Centre d'Esports Sabadell s'ha posat l'objectiu de deixar enrera la golejada patida a Son Moix i seguir amb la bona dinàmica a la Nova Creu Alta. De fet, amb l'ensopegada del Córdoba davant el Deportivo, en cas de victòria els sabadellencs serien el millor equip com a local del campionat. No serà gens fàcil, ja qu ens visita la Ponferradina i els precedents no poden ser pitjors: els arlequinats mai han puntuat davant el conjunt bercià en els tres enfrontaments previs.

Per aquest encontre, Miquel Olmo no podrà comptar amb els lesionats Raúl Goni, Pablo, Ruiz, Gato i Moha. El marroquí ja fa dies que entrena amb el grup i s'espera que pugui entrar en la convocatòria en breu. El que si que ha entrat és Antonio Hidalgo que arrossega molèsties i no va entrenar en l'última sessió d'ahir dissabte. Pel que fa a la Ponferradina, Claudio Barragán té la baixa de Saúl Fernández lesionat. Óscar Ramírez tornarà a la Nova Creu Alta amb la samarreta de la Ponferradina després de dues temporades vestint l'arlequinada.

L'encontre corresponent a la 23ª jornada donarà inici a les 17h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell també farà el partit en directe. Un encontre que es podrà veure in situ des de l'estadi per només 10€ en els gols. Per tant, no hi ha excusa per veure una bona entrada a la Nova Creu Alta i animar al Sabadell per aconseguir la quarta victòria consecutiva a l'estadi creualtenc. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre serà l'andalús Mario Melero López.