divendres, 10 de gener del 2014

El Rival: RC Recreativo Huelva


La primera sortida de l'any servirà també per tancar la primera volta en un dels camps on més complicat ha estat puntuar-hi aquesta temporada. El Recreativo de Sergi Barjuan, líder durant moltes jornades i mostrant un joc absolutament vertical i de toc ha captivat als seus seguidors amb grans triomfs i fent un gran futbol. En les primeres onze jornades només havien perdut un partit i fou al camp de l'Alcorcón (3-0). A més, la seva primera derrota a casa no arribaria fins la jornada tretze davant el Deportivo per 0-1 amb gol d'Insua.

Molt ben treballat està l'equip de Sergi, ja que es mostra molt dominador al centre del camp on sembla que Dimas Delgado s'ha retrobat amb el bon joc, així com Álvaro Antón que, novament, està demostrant molta qualitat a les seves botes juntament amb Jonathan Valle, tot un estilet en el llançament de faltes o Arana, un dels màxims golejadors de l'equip. Durant l'estiu passat van perdre el que fou el màxim golejador del Recre l'any anterior, Chuli, que signaria pel Betis a canvi d'uns 800.000 euros. A més, Brozek marxaria al Wisla Crackovia, Enesto al Lugo, l'exarlequinat Albert Puigdollers al Badalona o Matamala al Girona, entre d'altres. Arribarien també homes interessants i que s'estan mostrant molt efectius i molt decisius com el ja comentat Álvaro Antón procedent del Guadalajara, Jorge Larena del Huesca, l'ex Sabadell Ezequiel Calvente cedit pel Betis, Jesús Vázquez del Deportivo, Joselu del Córdoba o el davanter Linares que arribava provinent de l'Elche també s'està mostrant amb un olfacte golejador molt alt.

La darrera visita que vam fer a l'estadi Nuevo Colombino data de la temporada anterior en un partit que els andalusos acabarien amb 9 jugadors sobre la gespa i que serviria per a que acabéssim guanyant justament per un contundent 2 a 5 amb gols locals de Jonathan Valle i Chuli, mentre que per part saballuda anotarien Lanzarote, Antonio Hidalgo, Ulises Dávila per partida doble i Arteaga.